26%
129985 129985 129985 129985 129985 129985 129985 129985 129985 129985

Monitor Audio Bronze 5 - Yamaha RX-D485

Hjemmekinopakke - Sort

Monitor Audio Bronze 5 med tilhørende senter, bakhøyttaler og subwoofer er en komplett høyttalerpakke for hjemmekino. Sammen med Yamaha RX-D485 er det duket for storslåtte film og musikkopplevelser.
Varenr: 112974
17 995,-Kampanjepris
Veil.24 270,-
-+
Bestillingsvare (29 dager)
 • 0Butikklager Bergen
 • 0Butikklager Forus
 • 0Butikklager Haugesund
 • 0Butikklager Kristiansand
 • 0Butikklager Oslo
 • 0Butikklager Trondheim
 • 0Eksternlager Mono
 • 0Hovedlager Audio Import
 • 0Hovedlager Mono
 • 0Hovedlager Soundgarden
 • 0Multirom
 • 0Soundgarden transitt
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSUPPORT
Beskrivelse

Yamaha RX-D485 - Hjemmekinoreceiver

 

 • 5-kanals kraftfull surroundlyd
 • 80 W per kanal (6 ohm, 20 Hz–20 kHz, 0,09 % THD, 2 kanaler I drift)
 • 115 W per kanal (6 ohm, 1 kHz, 0,9 % THD, 1 Kanal i drift)
 • 145 W per kanal (6 ohm, 1 kHz, 10 % THD, 1 kanal i drift)
 • Kan tilkobles trådløse surround-høyttalere* (*MusicCast 20 eller MusicCast 50)
 • HD-lyd med CINEMA DSP 3D
 • Amazon Alexa-kompatibel stemmestyring* (*Tilgjengelighet varierer med region)
 • YPAO™ lydoptimering
 • Innebygde musikkstrømmetjenester
 • HDMI® (4 inn / 1 ut) med Dolby Vision™ og Hybrid Log-Gamma

 

CINEMA DSP 3D

Denne unike og proprietære Yamaha-teknologien for å skape lydfelt, ble utviklet ved å kombinere målte lydfeltdata med digital signalbehandling. Yamaha samlet lydfeltdata fra berømte konsertsaler og musikklubber over hele verden, og utnyttet sin brede erfaring med lydproduksjon i forskjellige konsertsaler med høyttalersystemer og miksing. Denne enorme informasjonen om lyd ble digitalisert og innlemmet i dedikerte LSI-enheter for å gi deg en naturtro gjengivelse av klangen i konsertsaler fra dine egne høyttalere. La deg omhylle av imponerende realisme når du ser film, og opplev en verden av overveldende kinolyd.

YPAO™

YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyserer rommets akustikk og ditt system. Så justerer det ulike lydparametre med stor presisjon for å gi rommet ditt den best mulige lyden. Bare ved å plassere den medfølgende mikrofonen i lytteposisjon og slå på YPAO, så blir systemet automatisk justert for optimal ytelse i din hjemmekino.

Komponenter med høy kvalitet

Yamahas AV-receivere har diskret oppbygde forsterkertrinn for å minimere forvrengning, samt uavhengige strømforsyninger til de analoge og digitale kretsene for å minimere internstøy. Den eksepsjonelle ytelsen er også takket være digital-analog konverterne (DAC) på 384 kHz / 32-bit, også de med uavhengige strømforsyninger, som gjengir absolutt alle høyoppløselige lydkilder perfekt uten ekstra tilført støy. Det er tatt i bruk en ny kvalitets IC krets i volumkontrollen, samt store kjøle ribber som undertrykker vibrasjoner. Disse AV-receiverne er i minste detalj utformet med fullt fokus på absolutt best mulig lydkvalitet.

En verden av underholdning.

Trådløse surround høyttalere

Kombiner denne AV-receiveren med MusicCast 50- eller MusicCast 20-høyttaleren for trådløs strømming, og gled deg over hvor imponerende enkelt det er å lage en hjemmekino med trådløse bakre høyttalere. Resultatet er oppsiktsvekkende realistisk lyd med et ryddig og pent oppsett. Det er såre enkelt å omskape TV-stua til et underholdningsmiljø hvor du kan nyte filmer og musikk fullt ut.

MusicCast

MusicCast gjør det lekende lett å nyte lyd i alle rom. Det er bare å koble sammen alle MusicCast produktene i et felles nettverk, så kan du dele lyd rundt i hele huset. Prøv MusicCast ved å laste ned MusicCast-appen (gratis) og bruk den i demomodus.

Strømmetjenester

Utforsk en verden av musikk med innebygde musikkstrømmetjenester.* Synkroniser spillelistene dine og sangene du liker, fra smarttelefonen eller datamaskinen til RX-D485. Musikkstrømmetjenester gjør det utrolig enkelt både å lytte til favorittene dine og oppdage ny musikk.

*Tilgjengeligheten av musikkstrømmetjenester varierer med region.

Virtual Presence-høyttaler

CINEMA DSP 3D gir et bredt, høyt og tett lydfelt, og ved hjelp av HD Audio-formatdekoding kan du nyte HD Audio-kilder. Dessuten gir Virtual Presence-høyttalerfunksjonen tredimensjonal lyd uten bruk av høydehøyttalere – slik at du får et fyldig lydfelt som virtuelt tilsvarer 7.1-kanals surroundlyd, selv med en 5.1-kanals høyttalerkonfigurasjon.

DAB/DAB+-tuner

DAB og DAB+ er digitale lydkringkastingsformater som tilbyr et stort utvalg av radiostasjoner med høy lydkvalitet. Andre fordeler omfatter automatisk valg av tilgjengelige stasjoner fra en praktisk liste og nyttig informasjon på skjermen, inkludert stasjonsnavn og musikksjanger.

*Tilgjengelighet av DAB/DAB+-tunerfunksjon varierer med region.

Intuitiv og enkel å bruke.

Alexa på MusicCast

«Alexa, be MusicCast spille Favoritter 1 på kjøkkenet.» Med Alexa-integrert stemmestyring er det bare å spørre. RX-D485 gir deg full kompatibilitet med alt stemmestyrt utstyr fra Amazon. Velkommen til det smarte hjem.

*Tilgjengeligheten av stemmestyring via Amazon Alexa varierer med region.

AV Controller-appen

Denne brukervennlige appen gjør det enkelt å slå AV-mottakeren på eller av, regulere volum, velge inngang, kontrollere DSP-funksjonene – og mye, mye mer – fra en iOS- eller Android™-enhet på en behagelig og smart måte. Du kan også velge mellom 23 forskjellige språk, tilpasse grensesnittet ved å skjule ubrukte ikoner og endre navn på funksjoner. En nettbrettversjon er også tilgjengelig.

AV-installasjonsguide

Ingen bekymring, ingen forvirring. Bruk denne spesielle appen og få eksperthjelp med kabeltilkoblinger mellom AV-receiver og lydkilder. Den veileder deg også om ulike andre innstillinger, for eksempel høyttalertilkoblinger, TV- og andre kilder samt hvordan du kan konfigurere ditt system.

 

Monitor Audio Bronze 5 - Fronthøyttaler

 

Monitor Audio Bronze 5 er en kompakt gulvhøyttaler med 2 stk 5,5" C-CAM basselementer i separate kammer med HiVe II bassporter og den velkjente Gold C-CAM diskanten. En virkelig god allrounder som spiller større og bedre enn hva størrelsen viser.


Bronze serien er Monitor Audio sin nyeste serie, den er laget for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold og Silver-seriene til en meget hyggelig pris.Bronze serien har allerede rukket å vinne flere tester og blitt referansehøyttalere i sin prisklasse.


Bronze serien bruker en nyutviklet utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer av membranen og et optimert bakkammer som hindrer kompresjon og forvrenging.


Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM® som er spunnet som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.


Bass/mellomtone-elementene har en unik og genial innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.


Bronze serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe®II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen.


Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.


Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.


Hi-Fi Choice oktober 2015 - LIKE: Great style and build; sounds like a much more expensive loudspeaker DISLIKE: Nothing at the price WE SAY: An exceptionally fine baby floorstander and an absolute steal at the price.

 

Monitor Audio Bronze Centre - Senterhøyttaler

 

Monitor Audio Bronze Centre er kompakt senterhøyttaler i meget høy kvalitet som er laget for å matche sømløst med de andre høyttalerne i Bronze serien. Doble 5,5" C-CAM basser og 1" Gold C-CAM diskant gir best lyd i prisklassen.

 

Monitor Audio Bronze FX - Bakhøyttaler

 

Bronze FX er en genial bakhøyttaler til kino. Med sin unike spredning og enkle montering på side eller bakvegg så vil den gi deg altoppslukende lydopplevelser. Perfekt matchet til Bronze serien, men vil også matche inn i et hvert annet kinosystem.


Bronze FX er en genial bakhøyttaler til kino.

 

Monitor Audio W10 (G5) subwoofer - Subwoofer

 

Bronze W10 subwoofer er en nyutviklet aktiv sub som matcher de andre modellene i Bronze serien perfekt. Men den har så høy kvalitet at den er vår favoritt til prisen uansett hva den skal matches med.


Bronze serien er Monitor Audio sin nyeste serie, den er laget for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold og Silver-seriene til en meget hyggelig pris.Bronze serien har allerede rukket å vinne flere tester og blitt referansehøyttalere i sin prisklasse.


Den helt nyutviklede Bronze W10 subwooferen har et 10» spunnet C-CAM® membran med ekstra lang slaglengde som sammen med en passiv ABR på undersiden av kabinettet gir dypere og renere bassgjengivelse og gir samlet et membranareal tilsvarende en 15» bassenehet.


W10 bruker en oppgradert klasse-D forsterker på 200 watt RMS med switch-mode strømforsyning, spesielt tilpasset DSP, som gir overlegen dynamikk og «headroom».Den nye W10 spiller hele 6dB høyere enn tilsvarende størrelse subwoofere på 40Hz.Subwooferen kan settes i forskjellige modus etter hvilken respons du ønsker; musikk, film eller «impact» for maks trykk.


Bronze W10 har et meget solid og dødt kabinett bygget i 18 mm MDF med interne avstivinger.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 2 Hjemmekino
Gruppe 3 Pakker
Merke Monitor Audio


Yamaha RX-D485

 

Channel 5.1
Rated Output Power (1kHz, 1ch driven) 115 W (6 ohms, 0.9% THD)
Rated Output Power (20Hz-20kHz, 2ch driven) 80 W (6 ohms, 0.09% THD)
Max Effective Output Power (1kHz, 1ch driven) (JEITA) 145 W (6 ohms, 10% THD)
Dynamic Power per Channel (8/6/4/2 ohms) - / 110 / 130 / 160 W
CINEMA DSP Yes (3D)
DSP Programs 17
Dialog Level Adjustment Yes
Virtual Presence Speaker Yes
SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP Yes (Virtual CINEMA FRONT)
Dolby TrueHD Yes
Dolby Digital Plus Yes
DTS-HD Master Audio Yes
File Format

MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit,
ALAC: up to 96 kHz / 24-bit, FLAC: up to 192 kHz / 24-bit,
WAV / AIFF: up to 192 kHz / 32-bit, DSD: up to 11.2 MHz

Compressed Music Enhancer Yes (incl. enhancer for Bluetooth®)
YPAO sound optimization Yes
Adaptive DRC (Dynamic Range Control) Yes
Initial Volume & Maximum Volume Setting Yes
Bi-amp capability Yes
Audio Delay Yes (0-500 ms)
DA Converter Burr-Brown 384 kHz / 32-bit DAC x 3
4K Ultra HD Pass-through and upscaling Yes (4K / 60p, 4:4:4)
HDMI 3D passthrough Yes
HDMI eARC Yes (via future firmware update)
HDMI Audio Return Channel Yes
HDMI upscaling Yes (HDMI® to HDMI)
Deep Color/x.v.Color/24Hz Refresh Rate /Auto Lip-Sync Yes
ConnectivityMusicCast Surround Yes
HDMI Input/Output 4 / 1 (HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG and BT.2020 compatible)
HDMI CEC Yes
USB Input USB Memory, Portable Audio Player
Network Port Yes
Wi-Fi Yes (2.4 / 5 GHz)
AirPlay Yes
Bluetooth Yes (SBC / AAC)
Front AV Input USB / Mini Jack
Digital Audio Input/Output: Optical 1 / 0
Digital Audio Input/Output: Coaxial 2 / 0
Analog Audio Input/Output 4 (front 1) / 0
Composite Video Input/Output 3 / 1
Preout Subwoofer
Headphone Output 1
DAB Tuner Yes
On-screen display Yes (colour OSD)
SCENE SCENE (4 sets)
App Control Yes (iPhone / iPad / Android phone / tablet)
Remote Control Unit Yes
Zone B Output Yes
GeneralStandby Power Consumption (IR only) =0.1W
Auto Power Standby Yes
ECO mode Yes
Dimensions (W x H x D) 435 x 161 x 327 mm (with antenna: 435 x 235.5 x 327 mm)
Weight 7.8 kg

 

Monitor Audio Bronze 5

 

 • System Format 2 1/2 Way
 • Frequency Response 37Hz - 30kHz
 • Sensitivity (1W@1M) 90dB
 • Nominal Impedance 8O
 • Maximum SPL (dBA @1M – each) 113.8dBA (pair)
 • Power Handling R.M.S. 120W
 • Recommended Amplifier Requirements 30-120W
 • Cabinet Design Dual chamber bass reflex – Ported front and rear HiVe®II Port technology
 • Crossover Frequency LF: -6dB @ 600Hz MF/HF: 2.8kHz
 • Drive Unit Complement 1 x 5 1/2" C-CAM® bass 1 x 5 1/2" C-CAM® bass mid-range driver 1 x 25 mm gold dome C-CAM® tweeter
 • Cabinet Dimensions: (H x W x D) 850 x 165 x 248 mm (33 7/16 x 6 1/2 x 9 3/4 inches)
 • Complete Dimensions inc grille, terminals, plinths and spikes: (H x W x D) 898 x 215 x 282 mm (35 5/8 x 8 7/16 x 11 1/8 inches)
 • Weight (Individual) 11kg (24lbs 6oz)

 

Monitor Audio Bronze Centre

 

System Format 2 Way

Frequency Response 60Hz - 30kHz

Nominal Impedance 8O

Maximum SPL (dBA @1M – each) 113dBA

Power Handling R.M.S. 120W

Recommended Amplifier Requirements 20-120W

Cabinet Design Sealed Cabinet

Drive Unit Complement 2 x 5 1/2" C-CAM® bass mid-range driver. 1 x 25 mm gold dome C-CAM® tweeter

Crossover Frequency 3.0kHz

Cabinet Dimensions: (H x W x D) 165 x 460 x 165 mm

Complete Dimensions inc grilles & terminals: (H x W x D) 165 x 460 x 193 mm

Weight (Individual) 5.6kg

 

Monitor Audio Bronze FX

 

System Format 2 Way

Frequency Response 65Hz - 30kHz

Sensitivity (1W@1M) 88dB

Nominal Impedance 8O

Maximum SPL (dBA @1M – each) 110dBA (pair)

Power Handling R.M.S. 80W

Recommended Amplifier Requirements 20-80W

Cabinet Design Sealed Cabinet Drive Unit Complement 1 x 5 1/2" C-CAM® bass mid-range driver. 2 x 25 mm gold dome C-CAM® tweeter

Crossover Frequency 2.8kHz

Cabinet Dimensions: (H x W x D) 274 x 276 x 105 mm 

Complete Dimensions inc grilles & bracket: (H x W x D) 274 x 281 x 118 mm 

Weight (Individual) 3.2kg 

 

Monitor Audio W10 (G5) subwoofer

 

Low Frequency Limit 30Hz

Upper Frequency Limit 40-120Hz (Variable Low Pass filter)

Low Pass Filter Alignment 12dB/ Octave variable + 12dB/ Octave Fixed @ 150Hz

Amplifier Output 220W R.M.S Amplifier Classification Class D with Switch mode PSU

Drive Unit Complement 1 x 10" C-CAM® Long throw subwoofer driver + 1 x 10” flat panel ABR

External Dimensions: (H x W x D) 320 x 320 x 330 mm (364 x 320 x 364 mm inc grille amp & feet)

Input Impedance 20kO

Standby power consumption 0.5W (ErP approved)

Mains Input Voltage 110-120Vac - 50-60Hz 220-240Vac - 50-60Hz Electronic auto-select

Weight 12.9kg (28lb 6oz)

Tilbehør
SUPPORT
129985