home Meny close
menu Meny
-15%

Stereopakke - System Audio Saxo 7 med Rega Planar 2 Platespiller - Hvit

Komplett stereopakke med de fantastiske aktive høyttalerne Saxo 7 fra System Audio, og Rega Planar 2 platespiller. Begge i hvit finish.
  • System Audio Saxo 7
  • Rega Planar 2

Før 12 885,-

10 995,-
System Audio Saxo 7 Active trådløs høyttaler - Hvit   +kr 0,00
Input is not a number!
Rega Planar 2 platespiller - Hvit   +kr 0,00
Input is not a number!

Før 12 885,-

10 995,-
Varekode: SAXO7-REGAP2-WHITE
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stereopakke - System Audio Saxo 7 med Rega Planar 2 Platespiller - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Originalpris 12885
Beskrivelse

Detaljer

System Audio SAXO 7


System Audio Saxo 7 Active bygger på suksessoppskriften til forgjengeren Saxo 5 Active, et komplett stereoanlegg med alt innebygget i høyttalerne. Høyttalerne har bluetooth for trådløs tilkobling og det man trenger av digitale og analoge kablede innganger. Saxo 7 Active låter langt større enn de ser ut, og spiller bra på høyt og lavt volum med adaptiv bass. Hvis du ønsker enda mere bass kan en aktiv subwoofer enkelt kobles til.  • Komplett stereoanlegg • Innebygget 2 x 50 w klasse D forsterker

  • Innebygget Bluetooth 4.0 lossless aptx

  • 2 x digital optisk inngang

  • Aux (RCA) inngang

  • Phono inngang

  • Subwoofer utgang / pre out

  • Fjernkontroll

  • Autosense scanner


Komplett lydanlegg


Saxo 7 Active gir deg et komplett lydanlegg med alt du trenger innebygget i høyttalerne. Bluetooth 4.0 med lossless aptx gjør det enkelt å trådløst tilkoble en mobil, nettbrett eller PC uten tap av lydkvalitet. I tillegg har den 2 optiske, 1 RCA og 1 Phono inngang som gir deg muligheten for å tilkoble TV, Spillkonsoll, CD spiller, platespiller, nettverkstreamer, miksebord og mer.


Stor lyd, små høyttalere


Saxo 7 Active ser små ut, men spiller langt større enn de ser ut til. Den digitale innebyggede forsterkeren er langt mer energieffektiv enn tradisjonelle forsterkere som gjør at man får plass til mye krefter i en liten høyttaler. Dette kombinert med noen veldig lette elementer med et kraftig magnetsystem gjør at du får et stereoanlegg som låter langt større enn det ser ut. I tillegg til dette betyr en aktiv løsning at forsterkeren og høyttalerne er laget spesielt for hverandre noe som sikrer deg et anlegg som låter riktig.


Adaptiv bass


Adaptiv bass gjør at selv når du spiller på lavt volum vil bassen være hørbar, dette gir musikkopplevelsen det lille ekstra selv om man ikke spiller på høyere volum. Ønsker man enda mere bass kan man også enkelt koble til en aktiv subwoofer til høyttalerne.


Fjernkontroll og Autosense


Den medfølgende fjernkontrollen gir deg mulighet til å velge kilde, justere volum, men også å bytte sang selv om du ikke har mobilen din på deg. I tillegg har høyttalerne Autosense skanner som kobler seg til telefonen (hvis du vil) din så fort du kommer hjem. På den måten kan du høre på musikk på headset og sømløst fortsette musikken på anlegget så fort du kommer hjem.


 


Rega Planar 2


Første versjon av Planar 2 ble introdusert i 1976, nå er modellen relansert og fremstår som mer aktuell enn noensinne. Spilleren har en rekke fellestrekk med Planar 3 med fantastisk ytelse til en uslåelig pris. 


RB220 tonearmen har helstøpt armrør som i kombinasjon med ultralav friksjon og maksimal mekanisk stabilitet sikrer optimale arbeidsbetingelser for pickupen.


Et lettere og mer stabilt akryl laminert chassis gir mindre resonanser og lavere energilagring. Nye føtter bidrar til mindre vibrasjoner og bedre isolasjon.
Nyutviklet 24 volts motor med ekstremt lite vibrasjon kombinert med glasstallerken og presisjonslager i messing gir et meget lavt støynivå.
Planar 2 leveres med Rega Carbon pickup som har fått strålende mottakelse i Hi-Fi pressen."OUTSTANDING - amongst the best. A competent and musically coherent sounding cartridge with an unflappable nature. All you have to do is listen!..." (Hi-Fi World).


Platespilleren er utviklet og produsert i England. Produksjonen foregår for hånd og sikrer en ekstra god kvalitet og konstruksjonsnøyaktighet.

Følg oss