102510 102510 102510 102510 102510 102510 102510

Rega Planar 8 uten pickup

Platespiller - Sort

Rega Planar 8 er en platespiller som virkelig setter standarden i sin prisklasse. Med inspirasjon fra Regas egen unike toppmodell Naiad, er denne spilleren konstruert på et vis som frembringer musikalitet og detaljer uten sidestykke. Dette, kombinert med RB880-tonearmen og NEO-strømforsyningen som stiller hastigheten elektronisk, sørger for et fremragende arbeidsforhold for pickupen.

NB! Denne varianten leveres uten pickup, slik at du kan benytte den pickupen du selv foretrekker.

 

Tester av Rega Planar 8: 

Stereo+ Rega Planar 8 What Hi Fi Rega Planar 8 Hi Fi Choice Rega Planar 8 Stereopluss aarets produkt 2020-2021 Rega Planar 8

Varenr: 129474
23 990,-
-+
Bestillingsvare (0 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Med Planar 8 overlater britiske Rega ingen ting til tilfeldighetene. Den ekstremt tolerante og nyutviklede tonearmen RB880 sørger for høy mekanisk stabilitet og svært lav friksjon. Dette kombinert med det ultralette chassiset avstivet med to braketter av Phenolic Resin, gir pickupen din all stabilitet den trenger for å gjøre jobben sin på best mulig vis. I tillegg sørger Rega NEO-strømforsyningen for at hastigheten er jevn til en hver tid.

 

 • Uten pickup
 • RB880 arm, helstøpt armrør og optimal massefordeling
 • Lett og stivt kabinett med en kjerne av polyurethane skummateriale
 • Dobbel Phenolic Resin avstivningsbrakett mellom arm og lager
 • Ny motor, motor-pulley i aluminium
 • Innertallerken i aluminium
 • Trelags laminat glasstallerken
 • EBLT drivrem
 • Støvdeksel
 • Finjustering og kalibrering av hastighet
 • Rega NEO strømforsyning
 • Dimensjoner: 42 (bredde) x 31,5 (dybde) x 12,5 (høyde) cm

 

 

Ultralett chassis

Med et nyutviklet chassis bestående av en skumkjerne mellom stivt HPL-laminat i en sandwich-konstruksjon, er kabinettets vekt redusert med 30% fra forgjengeren RP8. Mellom tonearmen og lageret benyttes doble Phenolic Resin-avstivingsbraketter som forsterker chassiset ytterligere. Hele konstruksjonen sørger for minimal lagring av energi og resonanser som man helst vil unngå. Drivreimen på denne spilleren er også spesielt utviklet til Planar 8, og har en forbedret gangstabilitet takket være større elastisitet og strengere toleranser.

 

Rega Planar 8 platespiller m/Rega Ania pickup

 

Tonearm og tallerken som spiller på lag

Den nye tonearmen, RB880, sørger for nær friksjonsfri bevegelse takket være et høypresisjons-lager med ekstreme toleranser ­– mindre enn 1000-delen av en millimeter. Den mekaniske stabiliteten i denne armen av aluminium og rustfritt stål, er en god motpart til undertallerkenen som også er av aluminium. Spindelens stålkjerne er innhuset i messing, og bidrar til å unngå lagring av uønsket energi.

 

Rega Planar 8 platespiller m/Rega Ania pickup

 

Avansert ekstern strømforsyning

Rega Planar 8 leveres med den eksterne strømforsyningen Rega NEO PSU. Denne strømforsyningen inneholder en høypresis krystall som genererer et balansert 24-volts AC-signal med nær perfekt sinuskurve. Denne konstruksjonen sørger for at signalet er helt uberørt av forstyrrelser på strømnettet, og har et signal med mindre enn 0,15% forvrengning. Denne teknologien låner signalbehandlingskretsen til toppmodellen RP10, og driver motoren og antivibrasjonskretsen i spilleren med høyeste presisjon.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Platespiller
Gruppe 3 Platespiller
Merke Rega


Dimensjoner (m/støvlokk)

 
Width 420mm
Depth 315mm
Height 125mm
Weight 4.2Kg

Dimensjoner (NEO PSU)

 
Width 180mm
Depth 155mm
Height 50mm
Weight 0.6Kg
Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
102510