Rega Ania Pro MC - Pickup Rega Ania Pro MC - Pickup Rega Ania Pro MC - Pickup Rega Ania Pro MC - Pickup Rega Ania Pro MC - Pickup

Rega Ania Pro

MC - Pickup

Rega Ania Pro er en svært god MC-pickup som gir deg imponerende oppløsning og lavt støynivå kombinert med musikalitet og spilleglede. Nålens slipning er en Vitale Profile som henter ut de minste detaljer i musikken.

Rega Ania Pro HiFi Choice test

Varenr: 130691
10 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (12 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

En lettvekter, på den gode måten

Rega Ania Pro har en pickup kropp som er støpt med en kombinasjon av polymeren og 40% glass, også kalt Polyphenylene Sulphide (PPS-Fortron). Materialets hardhet og stabilitet har nærmest identiske egenskaper som aluminium og er valgt fordi måten nålerørets oppheng er konstruert på krever svært høy presisjon og null-toleranse. Pickupen er svært lett og veier kun 6g. Fordelen med dette er at man kan velge et motvektslodd med lavere vekt, slik at man får lavere vekt i begge ender av armen. Når nålen ligger i sporet dyttes den frem og tilbake med høy frekvens og jo mindre masse som må dyttes på, jo raskere kommer nålen tilbake i en sentral posisjon i sporet.

 

 • Stifttrykk: 1.75 - 2.00 gram
 • Anbefalt belastning: 100 ohm
 • Utgangsimpedans: 10 ohm
 • Utgangsnivå: 0,350mV
 • Kanalbalanse : = 20µV
 • Nåleslipning: Vital Profile Nude
 • Magnet: Edge Neodymium
 • Spole: 0.018mm fine wire
 • Vekt: 6 gram
 • Montering Rega spillere: 3 punkts feste for optimal matching til arm
 • Montering øvrige spillere: Standard 1/2" feste, to skruer

 

Nålerørets oppheng

Rega går sine egne veier når de konstruerer MC-pickuper. Istedenfor å benytte en bindetråd til å feste nålerøret slik de fleste andre konstruksjoner gjør, er det eneste som fester nålerøret på en Rega MC-pickup et gummioppheng i frontplaten. Dette reduserer generatorens masse og tillater mer bevegelsesfrihet enn et mer konvensjonelt design.

 

Rega Ania Pro MC-pickup

 

Vital Profile – nålens slipning

Rega Ania Pro er som navnet antyder ikke så ulik modellen som heter Ania. Den benytter det samme PPS-huset, aluminium nålerøret og neodymium magnetsystem. Hovedforskjellen mellom disse pickupene er at Ania har en elliptisk slipt diamantstift, mens Ania Pro bruker en Vital Profile på stiften. En elliptisk slipt stift er enkel å sette opp og få til å spille bra, men den oppnår dette ved å ofre egenskaper til å hente ut de minste detaljer fra sporet. Vital Profile sitter lavere i vinylrillen og vil hente ut mer informasjon, slik at du får et mer detaljert lydbilde.

 

Rega Ania Pro MC-pickup

 

Tre-punkts feste

Et kjennemerke ved alle Regas MC-pickuper og deres bedre MM-pickuper er et tre-punkts feste som gir en sterk kobling til armens headshell. Dette gjør installasjonen enklere når du monterer pickupen på en Rega platespiller siden du ikke trenger en protraktor for å justere korrekt avstand fra armbasen til stiften. Den er allerede korrekt plassert.

 

Teknisk info
Tracking Pressure 1.75 - 2.00g
Input load impedance 100 ohms
Output impedance 10 ohms
Nominal output voltage 350µV
Channel Balance = 20µV
Separation = -29dB
Mass 6g
Key Features

Iron Micro cross & coil assembly

One of the world's smallest MC generators

Cutting edge neodymium magnet

Vital profile nude diamond stylus

High specification fine wire

Load settings for adjustable MC stages

Impedance -100ohm

Capacitance - 1000pF

Gain setting - High ('On' position for Rega phono stages)

Tilbehør
Alternativer
Ortofon Cadenza Red MC Pickup
Kjøp
16 990,-
green-stock-icon2
Rega Ania MC - Pickup
Kjøp
7 490,-
green-stock-icon3+
Rega Elys 2 MM Pickup
Kjøp
2 390,-
green-stock-icon3+
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Johan28.02.2022Upassende?
Rega Ania ProMC - PickupPlatespiller er Rega Planer 3 McIntosh MA8000 med innebygget MC. Etter 6 år fornøyde år med en stift fra Rega - Exact MM (kr3990) , var tiden inne for å bytte stiften etter et lite uhell. Etter å ha lest mye om de forskjellige mulighetene førte nyskjerrigheten meg til å forsøke meg på en MC for å se hva denne kunne gjøre - valget (iht pris) falt på en Rega Ania Pro.(kr 10990) Og for et fantastisk løft!! Bassen er veldig mye klarer og dypere, høyere frekvenser er mye mer klare, detaljer er langt mer fremtredende nar jeg sammenligner med flac, og selvsagt ikke sammenlignbar mot spotify mp3. Nyter nå platesamlingen med en langt klarere og en mye rundere/varmere lyd.
108533