Pro-Ject Debut PRO - Hvit Platespiller - Jubileumsmodell Pro-Ject Debut PRO - Hvit Platespiller - Jubileumsmodell Pro-Ject Debut PRO - Hvit Platespiller - Jubileumsmodell Pro-Ject Debut PRO - Hvit Platespiller - Jubileumsmodell Pro-Ject Debut PRO - Hvit Platespiller - Jubileumsmodell Pro-Ject Debut PRO - Hvit Platespiller - Jubileumsmodell Pro-Ject Debut PRO - Hvit Platespiller - Jubileumsmodell

Pro-Ject Debut PRO - Hvit

Platespiller - Jubileumsmodell

30-års jubileumsmodell fra Pro-Ject. Nydelig platespiller med Ortofon 2M White Pickup.

Tester av Pro-Ject Debut PRO:

Pro-Ject Debut PRO EISA Pro-Ject Debut Pro HiFi Choice Pro-Ject Debut Pro WhatHiFi

Varenr: 118703
9 490,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject Debut PRO platespiller

Etter at Debut Carbon EVO revolusjonerte Debut-serien i 2020, så løfter Debut PRO listen enda høyere. Pro-Ject har ikke bare utviklet en ny platespiller, men også en helt ny pickup. Nå, etter 30 år, går igjen Pro-Ject tilbake til sine røtter.

 

Ortofon 2M White Pickup

Den nye pickupen leverer enda mer livlig og robust lyd med sin høye dynamiske rekkevidde. En perfekt kombinasjon av kvalitetskomponenter er nøkklen til den fantastiske karismatiske lyden fra 2M White.

 

En milepæl for det neste tiåret

Pro-Ject Debut PRO innfører et helt nytt design på Pro-Ject platespillere. Denne audiofile platespilleren er overbevisende på alle måter - ikke bare visuelt, men enda mer viktig lydmessig.

Delene i platespilleren er CNC frest med høy presisjon og optisk perfekt koordinert. Dette gir Debut PRO sitt moderne, enkle og svært elegante design. Nikkel-finishen på alle disse komponentene har resultert i en hard og motstandsdyktig overflate. Denne prosessen har gitt Pro-Ject muligheten til å produsere komponenter av veldig høy kvalitet og holdbarhet. Dessuten unngår man bruk av plastikk som aldres over tid og enda viktigere reduserer lydkvaliteten.

Opphenget for tonearmen har et helt nytt design og er frest ut av et massivt stykke aluminium. I den siste delen av prosessen har opphenget fått en nikkel-finish, noe som øker stivheten i opphenget og sørger for fri og flytende bevegelse av tonearmen.

 

Ny tallerken

Den nye tallerkenen på Debut PRO er den første på noen Pro-Ject platespiller. Den går et lite hakk ned på midten for å ta høyde for labelen på vinyl-platen og sammen med feks Pro-Ject Record Puck PRO (tilbehør) så blir platen trykket solid ned mot tallerkenen. Den støpte aluminiumstallerkenen er nyutviklet og presisjonsbalansert for å oppnå en jevnt roterende tallerken. Den er antimagnetisk, slik at MC-pickuper fungerer som de skal og har også en ring laget av TPE på innsiden, som helper til med å dempe resonanser.

 

Hybrid tonearm

Den nye Pro-Ject Debut PRO er utstyrt med en tonearm laget i ett stykke av karbon og aluminium. Karbonlaget gir armen en stor grad av stivhet, mens aluminiumet på innsiden sørger for dempingen i tonearmen. Dette gjør tonearmen perfekt til å kunne oppgraderes med high-end MC-pickuper om man ønsker det.

 

Azimuth og VTA justering

Den nyutviklede basen til tonearmen gir deg muligheten til å justere både azimuth og VTA-vinkelen (Vertical Tracking Angle). Tonearm-høyden kan enkelt justeres ved å justere på to lett tilgjengelige skruer. Alle disse mulighetene for innstillinger gir deg stor fleksibilitet i forhold høydejusteringer, noen som er svært nyttig om du skal bruke forskjellige matter eller andre pickuper. Å sette seg inn i disse innstillingene og eksperimentere med de, er helt nødvendig for å oppnå den beste lydkvaliteten og dra mest mulig nytte av pickupen.

Støvdeksel medfølger.

 

Teknisk info

Speed:

33, 45/(78) (electronic speed change)

Drive principle:

belt drive with electronic speed control

Platter:

300mm, die cast aluminium platter with TPE damping and felt mat

Platter bearing:

high precision stainless steel axle in bronze bushing

Wow & flutter:

33: +/-0,16%; 45: +/-0,14%

Speed drift:

33: +/-0,40%; 45: +/-0,50%

Signal to noise:

68dB

Tonearm:

8,6” one-piece aluminium tonearm

Effective arm length:

218,5 mm

Overhang:

18,5mm

Included accessories:

15V DC / 0,8A power supply, dust cover, 78 RPM round belt, 7‘‘ single adapter

Power consumption:

4W / 0W standby

Dimensions:

415 x 113 x 320mm (WxHxD)

Weight:

6 kg net

Tilbehør
Kundeanmeldelser
221701