Klipsch RF-7 III Gulvstående høyttaler Klipsch RF-7 III Gulvstående høyttaler Klipsch RF-7 III Gulvstående høyttaler Klipsch RF-7 III Gulvstående høyttaler Klipsch RF-7 III Gulvstående høyttaler

Klipsch RF-7 III - Sort

Gulvstående høyttalere

Med en helt ny kompresjonsdriver av titan, 90x90 Tractrix horn, ny designet todelt kabinett, støpte Cerametallic basselementer og et lekkert finér finish i møbelstandard er RF-7 III en verdig viderefører av Klipsch sin referanse serie. Pris pr par.

Varenr: 128075
59 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

RF-7 III er tredje generasjon av toppmodellen i Klipsch’ Reference Premiere-serie. Høyttaleren er håndlaget i USA og er den perfekte høyttaleren for deg som elsker en fysisk lydopplevelse som kjennes på kroppen. Med en følsomhet på hele 101 dB og to 10" basselementer er det bare å sende ut nabovarsel og finne frem luftgitaren, for dette rocker!!

 

  • Ny 1 3/4" titan kompresjonsdriver
  • 90x90 Tractrix horn
  • Ny designet todelt kabinett
  • Doble Tractrix uttak
  • Doble 10" Cerametallic basselementer
  • Stilfull tre-finér i møbelstandard
  • Satt sammen i Arkansas, USA

 

 

Klipsch RF-7 III gulvhøyttaler

 

 

Ny 1 3/4" Titan kompresjonsdriver

Den nye 1 3/4" Titan kompresjonsdriveren har ett nytt fase-plugg design som sikrer bedre sammenheng i halsen på hornet. Dette gir forbedret lydtrykk og linearitet ved høyere frekvenser.

 

 

Klipsch RF-7 III gulvhøyttaler

 

 

90x90 Tractrix® horn

Det redesignede Tractrix hornet er konstruert med en sirkulær trakthals og en kvadratisk traktmunn for å gi forbedret høyfrekvens respons. Hornet er en støpt gummi-konstruksjonen som gir en demping i høye frekvenser for å forbedre detaljer og redusere forvrengning. Dette resulterer i svært ren og klar lyd.

 

 

Klipsch RF-7 III gulvhøyttaler

 

 

Cerametallic basselementer i spunnet kobber

Cerametallic elementer representerer det aller beste av Klipsch sitt produksjonsdesign, med eksepsjonell stivhet og en særdeles lettvektig konstruksjon for minimal forvrengning. Sammen med Tractrix hornene er RF-7 III en av dem mest effektive høyttalerne i sin klasse.

 

 

Klipsch RF-7 III gulvhøyttaler

 

 

Todelt kabinett design

Det nye kabinettet har 2 adskilte kammere for hvert basselement. Ved å la elementene operere uavhengig av hverandre minimeres stående bølger i kabinettet og elementet blir mer stabilt. Resultatet er lavere forvrengning og mer presis lydgjengivelse.

 

 

Klipsch RF-7 III gulvhøyttaler

 

 

Ny Tractrix® bassport

RF-7 III benytter Tractrix geometri i bassporten som gir maksimal luftgjennomstrømning og reduserer støy som genereres i bassporten. Dette forbedrer bassresponsen og gir mer presisjon og kraftigere bassgjengivelse.

 

 

Klipsch RF-7 III gulvhøyttaler

 

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

Teknisk info
FREQUENCY RESPONSE 32–25kHz +/– 3dB
POWER HANDLING 250W / 1000W peak
SENSITIVITY 100 dB @ 2.83V / 1M
NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms compatible
HIGH FREQUENCY HORN 8.5” square 90° x 90° Tractrix® Horn
HIGH FREQUENCY DRIVERS 1.75” (4.45cm) titanium diaphragm compression driver
CROSSOVER FREQUENCY 1,300 Hz
LOW FREQUENCY DRIVERS Two 10” (25.4cm) Cerametallic cone woofers
INPUTS Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
ENCLOSURE TYPE

Dual chambered, bass-reflex — via dual rear-firing

Tractrix ports

HEIGHT 49” (124.5cm) including plinth
WIDTH 13.875” (35.2cm) including plinth
DEPTH 17.875” (45.4cm) including plinth
WEIGHT 97 Ibs (44.1kg)
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102312