Chord Shawline X Høyttalerkabel - 2 x 2,5 meter Chord Shawline X Høyttalerkabel - 2 x 2,5 meter Chord Shawline X Høyttalerkabel - 2 x 2,5 meter

Chord Shawline X

Høyttalerkabel - 2 x 2,5 meter

The Chord Companys Shawline X er en robust og godt konstruert høyttalerkabel. Med sølvbelagte ledere og dobbel skjerming overføres signalet med minimal påvirkning til dine høyttalere.
Varenr: 129917
5 595,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Shawline X er en singlewire høyttalerkabel med bananplugger i begge ender.

  • Ledere i oksygenfritt kobber, belagt med sølv
  • XLPE isolasjon
  • Twisted pair konfigurasjon
  • Dobbel skjerm
  • AWG 16

Shawline X benytter signalledere i oksygenfritt kobber som er belagt med sølv i en twisted-pair konfigurasjon. Lederne ligger i en indre isolator av PVC for å redusere mekanisk støy og er så innkapslet av en dobbel skjerm. Kabelens isolering er laget av XLPE (Cross-linked Polyethelene).

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info
Conductor Silver-plated, high purity OFC
Insulation XLPE
Configuration Twisted pair
Shielding High density foil and 93% coverage metal braid. Translucent PVC outer jacket
AWG 16
mm2 1,31
Diameter 9.1mm
Kundeanmeldelser
104691