Wiim Amp - Grå Stereoforsterker med streamer og HDMI Wiim Amp - Grå Stereoforsterker med streamer og HDMI Wiim Amp - Grå Stereoforsterker med streamer og HDMI

Wiim Amp - Grå

Stereoforsterker med streamer og HDMI

Denne lille, men geniale boksen, har alt du ønsker deg i en kompakt forsterker. Stereoforsterker på 2x60 watt, streamer, HDMI-inngang, optisk inngang og subwooferutgang. 

Varenr: 119354
4 490,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Wiim Amp - en skikkelig god lydopplevelse!

Utforsk en ny dimensjon av lytteglede med Wiim Amp, den banebrytende forsterkeren som tar både musikk og film til nye høyder.

 

Kraftfull ytelse

Med 2 x 60 watt kan Wiim Amp drive det meste av små og mellomstore høyttalere. Med avansert teknologi og imponerende forsterkningskapasitet leverer den en kraftfull lydopplevelse som fremhever hver tone, fra dype bassnoter til krystallklare høye toner.

 

Wiim Amp lifestyle

 

Multirom

Wiim Amp kan kombineres med andre Wiim produkter, slik at du enkelt kan lage soner med lyd hjemme. Dette setter du enkelt opp i appen.

 

Tilpasningsdyktig kontroll

Ta kontroll over lyden med Wiim Amps intuitive kontrollpanel. Juster enkelt bass, diskant og balanse for å skreddersy lytteopplevelsen etter dine preferanser. Wiim Amp gir deg friheten til å forme lyden slik du vil ha den.

 

Designet for eleganse

Wiim Amp er ikke bare en teknologisk kraftpakke; det er også et stilikon. Det slanke, kompakte og moderne designet smelter inn i ethvert miljø, enten det er hjemme eller på kontoret. Vis din lidenskap for lyd med en forsterker som kombinerer funksjonalitet med stil.

 

Wiim Amp lifestyle 2

 

HDMI eARC

Med HDMI eARC inngangen på baksiden av Wiim Amp, så kobler du enkelt til en TV. Med funksjonaliteten som finnes i denne porten, så kan du blant annet styre lyden på forsterkeren, med fjernkontrollen til TV'en. Du vil også kunne slå av og på forsterkeren samtidig med TV-apparatet.

 

Subwooferutgang

Uansett om du skal se en film på TV, eller høre på musikk, så er det kult med ekstra trøkk i bassen. Med Wiim Amp kobler du enkelt til en aktiv subwoofer på den dedikerte subwooferutgangen på forsterkerens bakside.

 

Wiim Amp HADMI eARC

 

Premium pakke

Når du investerer i Wiim Amp, investerer du i funksjonalitet og kvalitet. Hver forsterker leveres med en komplett pakke av tilbehør, inkludert HDMI-kabel, optisk kabel, strømkabel, fjernkontroll og en brukervennlig veiledning, slik at du raskt kan komme i gang.

Teknisk info

Type:                                                        

Integrert forsterker

 

 

Effekt:

2 x 60 W 8 Ohm, 2 x 120 W 4 Ohm

 

 

Tjenester:

Spotify

 

Tidal/Tidal Connect

 

iHeartRadio

 

Amazon Music

 

Qobuz

 

Napster

 

Pandora

 

TuneIn

 

Deezer

 

 

Tilkoblinger:

Ethernet

 

Optisk

 

RCA inn

 

HDMI ARC

 

USB

 

Subwooferutgang

 

 

Trådløs:

Bluetooth 5.1

 

Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac

 

 

DAC:

ESS Sabre ES9018

Alternativer
Kundeanmeldelser
229394