SVS SB-16 Ultra Subwoofer 16" - Sort høyglans SVS SB-16 Ultra Subwoofer 16" - Sort høyglans SVS SB-16 Ultra Subwoofer 16" - Sort høyglans SVS SB-16 Ultra Subwoofer 16" - Sort høyglans SVS SB-16 Ultra Subwoofer 16" - Sort høyglans SVS SB-16 Ultra Subwoofer 16" - Sort høyglans SVS SB-16 Ultra Subwoofer 16" - Sort høyglans SVS SB-16 Ultra Subwoofer 16" - Sort høyglans

SVS SB-16 Ultra

Subwoofer 16" - Sort høyglans

SVS SB16-Ultra har et massivt 16" Ultra-element med en overdimensjonert talespole på hele 8» i diameter og gjør at elementet tåler enorme mengder effekt med full kontroll. Videre er subwooferen utstyrt med en utrolig kraftig Sledge-forsterker som leverer 1500 watt kontinuerlig effekt og hele 5000+ watt peak. Sofistikert og intelligent DSP og app til smarttelefon med egendefinerte innstilinger for presisjon-tuning gir deg full kontroll.

 

Stereophile SVS SB16-Ultra AVForums SVS SB16-Ultra HomeTheater Reviews SVS SB16-Ultra

Varenr: 124517
37 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den ultimate referansen for bass.

SVS SB16-Ultra har et massivt 16" Ultra-element med en overdimensjonert talespole på hele 8» i diameter og gjør at elementet tåler enorme mengder effekt med full kontroll. Videre er subwooferen utstyrt med en utrolig kraftig Sledge-forsterker som leverer 1500 watt kontinuerlig effekt og hele 5000+ watt peak. Sofistikert og intelligent DSP og app til smarttelefon med egendefinerte innstilinger for presisjon-tuning gir deg full kontroll.

 

SVS sin nådeløse lidenskap for enestående bassytelse og perfeksjonert ingeniørkunst gjennomsyrer alle aspekter av SVS SB16-Ultra sin design. 16-Ultra serien er til nå de mest ekstreme subwooferene SVS noensinne har produsert, og SB16-Ultra er det nye flaggskipet blant SVS sine lukkede modeller. Her får du enestående nivåer av ren kraft, detaljer, hurtighet og musikalitet kombinert med banebrytende teknologi og funksjonalitet som løfter ytelsen til neste nivå.

 

Sledge forsterker – intelligent og sofistikert kraft

Den særdeles kraftige Sledge-forsterkeren er konservativt målt til å levere 1500 watt kontinuerlig effekt, med 5000+ watt peak, og presser det massive 16-Ultra elementet til ekstreme nivåer av ytelse. Banebrytende teknologi og funksjonalitet gir deg full kontroll på alle nivåer takket være sofistikert DSP, LCD-display og app til smarttelefon med egendefinerte innstilinger for presisjon-tuning. Oppsett og integrering i rommet har aldri vært enklere. 

 

SVS 16" Ultra basselement med 8" talespole

Ved utforming av den største og mest formidable elementet noen gang brukt i en SVS subwoofer var det kun en ting som var godt nok –overgå den øverste standarden for kontroll og nøyaktighet som alle andre subwoofere SVS produserer. En stor fordel som lar 16-Ultra håndtere den knusende kraften av et 16" element er den massive talespolen som måler hele 8" i diameter og gjør at elementet håndterer enorme mengder effekt. Resultatet er overlegen nøyaktighet i frekvensresponsen, hurtighet og detaljer uten noen gang å forvrenge eller miste kontrollen.

Teknisk info
  • Basselement: 16"
  • Design: Lukket
  • Frekvensrespons: 16-460Hz (+/-3dB)
  • Forsterker Sledge STA-1500D DSP, 1500W RMS
  • Vekt: 55 kg
  • Fraktvekt: 66 kg
  • Dimensjoner (med grill): 50,8 x 49,5 x 58,1 (HxBxD cm)
  • I esken: Fjernkontroll, strømkabel, manual.
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
SVS SB-16 UltraSubwoofer 16"Dette er en fantastisk subwoofer til min musikk bruk.. etter noen musikkdager med å eksperimentere med de fleste av mine kjente favoritttestspor og med mange andre sjangere må jeg si at jeg er veldig positivt imponert. SVS-retningslinjene for å matche den nye subwooferen til mine JBL gulvstående høyttalere ser ut til å fungere veldig bra på rommet mitt. Den kraftige forseglede subwooferen har vært en åpenbaring for meg sammenlignet med alt jeg har brukt før. På basstung musikk er den kraftig, rask, veldig dyp og drivende. På musikkinnspillinger uten en tyngre bassbias høres den naturlig ut, og gir et flott naturlig klingende grunnlag uten å trenge bass messig på musikken.. Det er langt fra den første subwoofer-integreringen jeg har ferdig så jeg er så langt mega fornøyd med hvordan den passer inn 🎶😊
SVS SB-16 UltraSubwoofer 16"Om du vil ha det beste av det beste til musikk, og også en meget bra sub til film, er det ingenting annet å tenke på. Om du er på budsjett, er det på subwooferen du bør legge pengene. Med denne kommer du til Nirvana, og litt til. At smilebåndet blir opptrent, er 100% garantert. Anbefales.
104934