Pro-Ject Pick it MC 9 MC-pickup Pro-Ject Pick it MC 9 MC-pickup Pro-Ject Pick it MC 9 MC-pickup Pro-Ject Pick it MC 9 MC-pickup Pro-Ject Pick it MC 9 MC-pickup Pro-Ject Pick it MC 9 MC-pickup

Pro-Ject Pick it MC 9

MC-pickup

Pick it MC 9 gjengir musikken med høyest mulig nøyaktighet. En detaljert lydscene, stor dynamikk og rytmisk kvalitet er bare noen stikkord for å beskrive denne pickupen. Den er optimalisert for høydynamisk musikk som jazz og klassisk. Opplev en ny dimensjon av lydkvalitet med Pick it MC 9.

Varenr: 119778
17 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (12 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pick it MC 9

Velkommen til Pick it MC verdenen
Pro-ject har utvidet sin Pick it-serie og er glade for å lansere Pick it MC 9 som en del av deres helt nye MC-pickup-serie. Målet var å skape pickuper som teknisk samsvarer med våre tonearmer.

 

Hver Pick it MC-pickup har sin lydsignatur, men alle følger den samme hovedmålet om å bevare en nøyaktig og musikalsk gjengivelse av vinylplater.

Pick it MC 9 gjengir musikken med høyest mulig nøyaktighet. En detaljert lydscene, stor dynamikk og rytmisk kvalitet er bare noen stikkord for å beskrive denne pickupen. Den er optimalisert for høydynamisk musikk som jazz og klassisk. Opplev en ny dimensjon av lydkvalitet med Pick it MC 9.

 

Tekniske detaljer
Pick it MC 9 bruker en spesifikk "SpecialElliptical" stift for å fange alle detaljene i sporene. Cantileveren er kryogenisk behandlet, noe forbedrer krystallstrukturen og gir en jevnere overføring av lydsignalet. Pickup'en har en utgangsspenning på 0,35 mV og fungerer best med en sporingskraft på 1,8 gram/mN.

Unik design
Kroppen til Pick it MC 9 er laget av aluminium og er anodisert i en vakker svart finish, noe som sikrer en overlegen byggekvalitet og lang levetid. Den 1/2 tommers monteringsstandarden gjør det enkelt å montere den med gjengede monteringshull ovenfra. Den gjennomsiktige stiftbeskytteren som følger med, kan enkelt skyves på pick-upen nedenfra for å beskytte nålen når det er nødvendig.

 

Pro-Ject benytter høykvalitets japanske deler i produksjonen av denne fremragende pick-upen. Montering og kvalitetskontroll utføres i Europa for å sikre best mulig lydkvalitet.

 

Alle nødvendige verktøy følger med i esken for å montere Pick it MC 9. Vi anbefaler "Measure it" elektronisk stifttrykksvekt og en "Align it" for å justere pick-upen riktig og oppnå den beste mulige ytelsen den er laget for.

• NY Pro-Ject Pick it MC-serie
• NY pick-updesign og farger
• Moving coil prinsipp
• Hel aluminiumskropp
• Telar 57 rent jern firkantet spole
• Kryogenisk behandlet arm
• HiFi-kvalitet og dynamisk avspilling
• God sporingsevne
• Enkel og rask montering
• 1/2 tommers monteringsstandard
• Gjengede hull for enkel montering uten muttere
• Svart anodisert finish
• Designet og montert i Europa

Teknisk info

Pickup-prinsipp: MC (Moving-Coil)

Utgangsspenning ved 1 kHz: 0,35 mV (3,54 cm/sek)

Kanalseparasjon ved 1 kHz: 35 dB

Sporingsevne ved 315 Hz: 70 µm

Frekvensrespons: 20 - 20 000 Hz +/- 1 dB

Stifttype: Special Elliptical

Stifttippradius: 5x150 µm

Sporingskraft, område: 1,6 - 1,9 g (mN)

Anbefalt sporingskraft: 1,8 g (mN)

Sporingsvinkel: 20°

Anbefalt lastemotstand: 100-470 ohm

Innspillingsperiode: 30 timer

Pickup vekt: 9,6 g

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
236690