Pro-Ject Maia DS3 - Sort Integrert stereoforsterker Pro-Ject Maia DS3 - Sort Integrert stereoforsterker Pro-Ject Maia DS3 - Sort Integrert stereoforsterker

Pro-Ject Maia DS3 - Sort

Integrert stereoforsterker

Pro-Ject MaiA DS3 er en helt ny og forbedret alt-i-ett løsning for kompakt forsterking. Den kombinerer både analoge og digitale innganger, og med hele 80 watt per kanal ved 8 ohm, kan du enkelt drive dine favoritthøyttalere.
Varenr: 119426
15 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject MaiA DS3

MaiA DS3 (My audio integrated Amplifier) - en helt ny og forbedret alt-i-ett løsning for kompakt forsterking. Den kombinerer både analoge og digitale innganger for å tilpasses ulike lydkilder. Med hele 80 watt per kanal ved 8 ohm, kan du enkelt drive dine favoritthøyttalere. Alle elektroniske komponenter er pakket inn i et vakkert maskinert aluminiumskabinett som beskytter mot ytre forstyrrelser.


MaiA DS3 er håndlaget i Europa og tilgjengelig i både svart og sølv utførelse. Dette er et kraftig og elegant produkt som vil gi deg en førsteklasses lydopplevelse. Velg MaiA DS3 for en eksepsjonell musikkopplevelse i ditt hjem.


MaiA DS3 tilbyr deg følgende innganger:

• 1x platespiller (MM eller MC)
• 3x linjeinnganger (CD-spiller, tuner, osv.)
• 2x S/PDIF optiske innganger
• 1x S/PDIF koaksial inngang
• 1x USB
• 1x Bluetooth 5.0 AptX HD


Bruk dine favoritthodetelefoner for å nyte favorittsporene dine privat, eller koble høyttalerne dine til med 4 mm bananplugger, flate pluggkontakter (spader) eller avisolerte kabler til de forgyllte høyttalerutgangene. De justerbare RCA-utgangene lar deg også inkludere en subwoofer eller en annen effektforsterker i oppsettet ditt. Bruk den faste utgangen til å distribuere lydsignalet til en annen enhet, uavhengig av volumkontrollen, for eksempel til en lydopptaker.


Med den medfølgende fjernkontrollen kan du enkelt justere volumet og bytte mellom ulike innganger. MaiA DS3 gir deg enkel og praktisk styring av lyden slik at du kan nyte musikken slik du ønsker. 


Den nye MaiA DS3 er nøye designet og håndlaget i Europa. Målet vårt er å utvikle en teknisk feilfri enhet i et kabinett som ikke er større enn nødvendig for å bevare råmaterialene. Takket være det tidløse designet og det solide aluminiumskabinettet er MaiA DS3 laget for å vare.


Med materialer og komponenter av høy kvalitet, kombinert med gjennomtenkt design, ønsker vi å være en pioner i bransjen. Vi streber etter å levere et produkt som utmerker seg både teknisk og estetisk, og som representerer en ny standard for kvalitet og holdbarhet. Velg MaiA DS3 for en unik og varig opplevelse av lydkvalitet og design.

Teknisk info
Power output:2x 80W/140W at 8 ohms/4 ohms (1%THD)
Frequency response (20Hz - 20kHz):<+/- 0,3dB at 20kHz
SNR:97dB (105 dB - ‚A‘ weighted) at 1kHz
THD:< 0,01% at 10W / 8 ohms
Headphone amp output:2x 430mW at 32 ohms (1%THD)
Line level inputs:3 pair RCA (sensitivity: 860 mV)
Phono input:1 pair RCA (for MM, MI and MC cartridges)
Phono input sensitivity:MM 47k ohms / MC 100 ohms
Phono input gain:MM 40dB / MC 60dB
USB input:USB Audio Class 2 (requires USB 2.0 or higher)
PCM sample rates:up to 192kHz / 24 bit
DSD support:DSD64 , DSD128, DSD256
BT version & codec:BT 5.0; aptX, aptX HD, A2DP profile
Trigger In/Out:12V on/off detector
Outboard power supply:36V/5,5A DC
Standby Power consumption:< 0,5 watts
Dimensions WxHxD:206 x 71 x 240 (252 with sockets) mm
Weight:1850g without power supply
Kundeanmeldelser
230445