Pro-Ject VC-S3 Platevasker Pro-Ject VC-S3 Platevasker Pro-Ject VC-S3 Platevasker Pro-Ject VC-S3 Platevasker Pro-Ject VC-S3 Platevasker

Pro-Ject VC-S3

Platevasker

Pro-Ject VC-S3 er en premium platevasker med flere nye funksjoner. Har du en stor platesamling som krever jevnlig rens og vedlikehold, så anbefaler vi denne maskinen. Kombinert med rensevæsken "Wash it 2" så renser du enkelt platene dine på en til to omdreininger.

Varenr: 118191
8 990,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den nye VC-S3 er en premium platerensemaskin med helt nye og overlegne funksjoner. Vinylplater trenger et spesifikt vedlikehold og en rengjøring gjøres gjerne i to operasjoner. Først bruker du tørrbørstensrengjøringen for å grovt fjerne støv. Deretter våtrengjør du platen for å fjerne støv og mikropartikler nede i sporene.

 

For å oppnå den perfekte rengjøringen trenger du også en passende rensevæske. Alkoholholdige rensevæsker kan ødelegge musikalsk mikroinformasjon i sporene og det er grunnen til at Pro-Ject har designet en ny miljøvennlig og alkoholfri rensevæske kalt "Wash it 2". Dette er en ferdigblandet væske, så du trenger ikke å fortynne konsentratet selv. Dette unngår bruk av uegnet springvann til blanding. Med Wash it 2 optimaliseres rengjøringsytelsen og VC-E2 renser platene dine fullstendig på én til to omdreininger.

 

Den nye magnetiske klemmen forsegler ikke bare plateetiketten fra rensevæske for å unngå skade på etiketten, den fremskynder også hele rengjøringsprosessen. Plasser platen på maskinen, sett på klemmen og du er klar til å gå i gang – ikke mer kjedelig skruing av klemmen. Den robuste og brukervennlige metallarmen er mekanisk stabil og fokuserer all sugekraft direkte på plateoverflaten. Sammen med ny selvklebende armstrimmel blir platene dine perfekt rengjort. Den store innvendige beholderen (2,5 liter) samler opp brukt væske og er enkel å tømme. Når du bruker Wash it 2 rengjøringsløsning, vil væsken også fordampe i beholderen, noe som betyr at beholderen nesten aldri trenger å tømmes, selv etter rengjøring av tusenvis av plater. Den viser påfyllingskapasitet og garanterer at det ikke blir søl fra brukt rengjøringsvæske. Den nye VC-S3 er laget i Europa med materialer av høy kvalitet og en utmerket byggekvalitet. Med mange praktiske funksjoner og utmerket mekanisk drift, kombinerer VC-S3 effektivt industriell designappell med en enkel løsning for flott lyd fra vinylplatene dine.

Teknisk info
Cleaning speed:30 RPM
Included accessories:Brush
Vacuum Arm
Self-Adhesive Arm Strip
Magnetic clamp
Wash it 2 (100ml)
Power cable
Power connection:110/120 or 230/240 Volt; 50 or 60 Hz
Dimensions :415x325x272 mm (W x H x D)
Weight:8,0kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
214942