Pro-Ject Phono Box S2 RIAA-trinn - Sort Pro-Ject Phono Box S2 RIAA-trinn - Sort

Pro-Ject Phono Box S2

RIAA-trinn - Sort

Phono Box S2 er arvtageren til anerkjente Phono Box S, og tilbyr uovertruffen lydkvalitet for et RIAA-trinn i denne prisklassen. En sandwich-konstruksjon i kabinettet beskytter mot uønsket interferens og vibrasjon, og sørger for mikrooppløsning og dynamikk som man vanligvis kun finner i langt dyrere komponenter. Enkle innstillinger lar deg tilpasse trinnet til din pickup og dine preferanser.
Varenr: 127475
1 990,-Tilbudspris
Førpris: 2 399,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject Phono Box S2 er arvtageren til anerkjente Phono Box S, og tilbyr uovertruffen lydkvalitet for et RIAA-trinn i denne prisklassen. En sandwich-konstruksjon i kabinettet beskytter mot uønsket interferens og vibrasjon, og sørger for mikrooppløsning og dynamikk som man vanligvis kun finner i langt dyrere komponenter. Enkle innstillinger lar deg tilpasse trinnet til din pickup og dine preferanser.

Audiofil konstruksjon

Som med forgjengeren har Pro-Ject sørget for ikke å ta noen snarveier i konstruksjonen: Phono Box S2 er en dual mono konstruksjon med separate komponenter for de to stereokanalene. De elektroniske komponentene er selvfølgelig også nøye utvalgt, og det brukes blant annet polypropylenkondensatorer for audiofil lydgjengivelse. Kabinettet er utformet for å gi elektronikken best mulig arbeidsforhold, med en sandwich-konstruksjon som demper både interferens og vibrasjon.

Avanserte muligheter

Phono Box S2 kan enkelt tilpasses til de elektriske egenskapene til din pickup ved hjelp av brytere på undersiden, slik at du kan tilpasse lyden perfekt og etter dine egne preferanser. Både moving mangnet og moving coil-pickuper støttes selvfølgelig. I tillegg er Phono Box S2 utstyrt med et subsonisk filter som kutter signalet under de hørbare frekvensene, slik at forsterker og høyttalere slipper å jobbe med f.eks. fysiske vibrasjoner fra underlaget.

Kompakt formfaktor

Phono Box S2 tar mindre plass på benken enn et CD-cover, og er kun 4 cm høy. Slik kan den enkelt plasseres på en diskret måte, og det minimalistiske designet i sølv eller sort gjør at den sklir rett inn i stua.

Teknisk info
  • Inngangsimpedans: 10/100/1k/47k Ohm
  • Kapasitans: 100/200/320/420 pF
  • Gain: 40/43/60/63 dB
  • Subsonisk filter: 12 dB @ 20 Hz
  • Støy/signalforhold: 85 dB
  • Forvrengning (THD+N): 0,01% (MM)/0,05% (MC)
  • Strømforbruk: 85 mA (18 V)
  • Dimensjoner (B x H x D): 103 x 37 x 119 mm
  • Vekt: 570 gram
Alternativer
Kundeanmeldelser
102545