Optoma UHZ45 4K UHD DLP Laser Projektor Optoma UHZ45 4K UHD DLP Laser Projektor Optoma UHZ45 4K UHD DLP Laser Projektor Optoma UHZ45 4K UHD DLP Laser Projektor Optoma UHZ45 4K UHD DLP Laser Projektor Optoma UHZ45 4K UHD DLP Laser Projektor

Optoma UHZ45

4K UHD DLP Laser Projektor

Med denne projektoren fra Optoma kan du forvente film- og gamingopplevlser helt utenom det vanlig. Med teknologi som 4k UHD-oppløsning, lynkjapp 240 hZ ved 1080p og utrolig fargegjengivelse gjør denne projektoren stuen din om til en fullspekket kinosal.
Varenr: 117162
34 490,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (28 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Optoma UHZ45 er en smart laserprojektor som er perfekt for hjemmeunderholdning. Den leverer knallskarpe og levende 4K Ultra-HD bilder til alt fra film og sport, til tv-show og gaming. 
 

Stort bilde
Med projektor fra Optoma kan du virkelig oppleve store filmopplevelser hjemme. UHZ45 har støtte for bildestørrelser opp til hele 300 tommer.

 

 

Underholdning på storskjermen

 

 

4K UHD Oppløsning
Ultra HD 4K oppløsningen leverer sylskarpe og levende bilder med fantastiske farger - noe som gjør at du kan sitte enda nærmere skjermen enn før og fortsatt oppleve skarpheten i bildet. UHZ45 er en laserprojektor med DLP-teknologi som leverer 4K oppløsning med inntil 8,3 millioner adresserbare piksler. Det er fire ganger høyere oppløsning enn Full HD.

 

 

True 4K UHD Oppløsning

 

 

HDR og HLG
UHZ45 har støtte for å vise innhold med både HDR10 og HLG (Hybrid Log Gamma). Denne Optoma projektoren gjør deg stand til å se enda flere detaljer og enda mer tekstur enn tidligere. Objekter ser mer ekte og livaktige ut og de ekstra detaljene gjør dybdefølelsen enda bedre.

 

 

HDR og HLG komplitabel

 

 

Utrolige farger

Se filmene, TV-programmene dine og spill spill med fantastiske farger i alle omgivelser. Optomas hjemmeprojektorer er i stand til å reprodusere Rec.709-fargespekteret, den internasjonale HDTV-standarden som garanterer nøyaktig gjengivelse av kinofarger nøyaktig slik regissøren hadde tenkt. Alternativt mer mettede farger for et slagkraftig bilde, flott for spill og animerte filmer.

 

utrolige farger

Laserteknologi

Optoma laserprojektorer bruker lasere av høy kvalitet for å lage det projiserte bildet. I mange situasjoner kan den synlige lysstyrken fra laserbelysningsprojektorer være det dobbelte av en tilsvarende lampebasert modell. De leverer også økt effektivitet for å opprettholde konsistent lysstyrke, overlegen fargeytelse, øyeblikkelig på/av og en ekstraordinær levetid på opptil 30 000 timer.

 

Laser-tekn9ologi

CMS fargebehandlingssystem

Med Optomas unike og fleksible Colour Management System (CMS) kan du finjustere fargeinnstillingene med optisk presisjon, slik at fargene oppleves best mulig i omgivelsene du skal bruke projektoren.

Colour Management System (CMS)

ISF moduser

Med denne funksjonen kan du lagre de kalibrerte innstillingene du har laget for dag og natt modus.

ISF moduser

Full 3D
Optoma UHZ45 kan vise frem bilder i ekte 3D fra nesten hvilken som helst 3D-kilde, som feks en 3D Blu-ray spiller, et 3D TV-signal, eller en av de nyeeste og moderne spillkonsollene.

 

Full 3D

 

Innebygget mediespiller
Med den innebygde mediespilleren kan du se filmer direkte fra projektoren , uten å måtte koble til en PC. Kopier filene over på en USB minnepinne og spill av filmene på storskjermen.

 

UHZ45 Media Player

 

Forbedret spillmodus
Den nye og forbedrede spillmodusen optimaliserer projektoren for maksimal kontrast og livaktige bilder som fanger hver eneste detalj. Den reduserer også input-laggen helt ned til 4 ms, noe som gir lynrask responstid.

 

Forbedret spillemodus

 

240hz oppdateringsfrekvens
UHZ45 gir deg en oppdateringsfrekvens på hele 240hz i 1080p. En høyere oppdateringsfrekvens gjør det enklere å holde kontroll på hva som skjer i actionfylte situasjoner. Det blir lettere å sikte og treffe målet tidlig. Helt ideelt for heftige action og skytespill.

 

24p
De aller fleste filmer er spilt inn med en frekvens på 24 bilder per sekund (fps). For å bevare den orginale filmen, akkurat slik som regissøren ønsker at den skal se ut, kan Optoma UHZ45 ta i mot høyoppløselige bildesignaler med fps på 24p.

 

24p

 

Integrert høyttaler
Med den innebyggede høyttaleren kan du bruke projektoren selv om den ikke er tilkoblet et lydanlegg.

 


USB strømforsyning

Med den innbygde USB-A porten kan projektoren gi strøm til en HDMI-dongel, som en Google Chromecast.

 

USB-Power

Vertikal linseforskyvning

Med vertikal linseforskyvning (vertical lense shift) blir installasjonen av projektoren vesentlig enklere og gir deg samtidig flere valgmulighet for plassering av projektoren i rommet hvor du skal bruke den.

 

 

 

Geometrisk korreksjon
Med denne funsjonen kan du justere individuelle punkter i bildet. Helt ideelt om du ikke ønsker og bruke lerret og skal vise bildet på en vegg som har ujevnheter.

 

gemoetrisk korreksjon

 

Justering av farge på vegg
Har du ikke en hvit vegg, eller et lerret? Ikke noe problem! Med funksjonen "Wall Colour" kan du fortelle projektoren hvilken farge du har på veggen, slik at bildet blir tilpasset til dette.Du kan velge mellom innstillinger for lys gul, lys grønn, lys blå, rosa, grå og "tavle".

 

justering av farge på vegg. Projektorbilde på ulike veggfargerF

 

 

Creative Cast

Med Creative Cast appen kan du trådløst vise frem innhold fra feks en mobiltelefon, nettbrett eller PC. Kompatibel med Android, Windows, iOS, MacOS og Chrome. Appen fungerer også som tastatur og mus, slik at du kan styre projektoren trådløst.

 

Connect App

Denne appen hjelper deg med å sette opp Alexa og Google Assistant. Den hjelper deg også å kontrollere projektoren fra en smarttelefon eller nettbrett.

  

Apper
Optoma UHZ45 har innebygget app store/ marketplace hvor du kan laste ned apper til feks Youtube, Netflix og Spotify. Projektoren kjører på en tilpasset versjon av Android, så alle kjente strømmetjenester vil ikke være tilgjengelige.

Teknisk info
Display Technology

DLP 4K UHD chip

Native Resolution

Brightness

Contrast

Light Source

Light Source Life

30,000 hours (Eco mode)

Throw Ratio

Zoom Type

1.1x Manual

Keystone Correction

I/O Connectors

HDMI x 3, Audio out, USB-A x 1(FW upgrade/ power), RS232, 12V trigger, S/PDIF, 3D sync

Speaker (Watts)

10W x 2

Weight (Kg)

Dimensions (W x D x H) (mm)

337(W) x 265(D) x 108mm(H) (w/o feet), 337(W) x 265(D) x 122.5mm(H) (w/ feet)

Aspect Ratio

Projection Screen Size

33" – 300"

Projection Lens

F# 1.98~2.02, f15.84~17.44mm

Uniformity

80%

Horizontal Scan Rate

31~135KHz

Vertical Scan Rate

24~120 Hz

Displayable Colors

1073.4 million colors (10 bit)

Noise Level

Power Supply

100V ~ 240V ± 10%, 50-60Hz

Power Consumption

(Min) @110V 185W,(Max) @110V 240W; (Min) @220V 175W, (Max) @220V 230W

RoHS

Compliant

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
199523