home Meny close
menu Meny
-24%

Klipsch Cornwall III gulvhøyttaler - Sort

Cornwall III er en Klassisk hornhøyttaler fra Klipsch som første gang ble introdusert i 1959. Høyttaleren er en 3-veis konstruksjon med 15" basselement og en følsomhet på 102 dB. Pris pr par.
kr

Før 65 990,-

Special Price 49 995,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 130132
Vurderinger

Beste høyttalere jeg har hatt!!

Disse gjør enhver plate til en liten begivenhet, og formidler smerten like godt som gleden. De har en dybde og en tilstedeværelse i rommet, som best kan beskrives som en ekte live-feeling. Høyttalerne plasserer lytteren nærmest foran scenekanten.
Du hører musikkens sjel, dens dynamikk, puls og nerve. Dessuten liker de å spille høyt, de kan drives med en NAD 3020 fra 80-tallet, og trives enda bedre på en varmt klingende rørforsterker. Jeg bruker en Machintoch MA8900 og du kan spille lavt og få veldig god lyd, i motsetning til mange andre høyttalere. Men når du spiller HØYT så er det ingen tegn til forvrengning eller mangel på kontroll over hele frekvensområde. Og du kan sitte i timesvis å lytte uten å bli sliten. Med disse så kommer du til å ta frem alle innspillingene dine og du kommer til å høre detaljer du ikke har hørt før. Disse anbefales på det sterkeste!
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 23.01.2020 by Martin Kristiansen

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Klipsch Cornwall III gulvhøyttaler - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

FREQUENCY RESPONSE (+/- 4 dB) 34Hz - 20kHz
SENSITIVITY 102dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 100W/400W
MAXIMUM SPL 119dB Continuous
NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms Compatible
CROSSOVER FREQUENCY  HF: 5000Hz
MF: 800Hz
HIGH FREQUENCY DRIVER K-107-TI 1” (2.54cm) Titanium diaphragm compression driver
MIDRANGE K-53-TI 1.75” (4.45cm) Titanium diaphragm compression driver
LOW FREQUENCY DRIVER K-33-E 15” (38.1cm) Fiber-composite cone woofer
ENCLOSURE MATERIAL MDF
INPUTS Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
HEIGHT 90.8cm
WIDTH 64.3cm
DEPTH 39.4cm
WEIGHT 44.5kg
DOWNLOADS Cornwall III Floorstanding Speaker Spec Sheet
Cornwall III Floorstanding Speaker Manual
Klipsch Heritage Premium Audio Brochure
Beskrivelse

Detaljer

Den tredje versjonen av Klipsch Cornwall er en 3-veis konstruksjon med kompresjonshorn til hvert av diskant og mellomtone elementene samt et 15" basselement som tar seg av de dypeste frekvensene. De fremadrettede bassrefleksportene gir høyttaleren ekstra fyldig gjengivelse av de dypeste basstonene. Cornwall III leveres med en fot som løfter høyttaleren og gir den en bedre avkobling mot gulvet og gjør den penere å se på. • Effekthåndtering: 100 watt kontinuerlig, 400 watt peak

 • Kraftig 15"-basselement

 • Hornladet 1" diskant (K-107-TI)

 • Hornladet 1,75" mellomtone (K-53-TI)

 • 102 dB følsomhet ved 1 watt / 1 meter

 • Frekvensrespons: 34 Hz – 20 kHz (+/-3dB)

 • 8 ohm

 • Flott, klassisk design

 • Sokkel medfølger

 • Produsert i USAMatchet finer


Kabinettet til hvert høyttalerpar er matchet og finer-platene er skjært ut fra samme trestykke, slik at mønsteret er helt identisk. Dette gir høyttaleren et mer estetisk appellerende utseende.«Loud and proud» siden 1946


I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.


Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.


Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.


Følg oss