Klipsch Heresy IV Gulvstående høyttaler Klipsch Heresy IV Gulvstående høyttaler Klipsch Heresy IV Gulvstående høyttaler Klipsch Heresy IV Gulvstående høyttaler Klipsch Heresy IV Gulvstående høyttaler Klipsch Heresy IV Gulvstående høyttaler Klipsch Heresy IV Gulvstående høyttaler Klipsch Heresy IV Gulvstående høyttaler

Klipsch Heresy IV - Eik

Gulvstående høyttalere

Klipsch Heresy IV er fjerde generasjon av denne legendariske høyttaleren i Heritage serien. Høyttaleren vil gi deg enestående lydkvalitet fra en relativt liten høyttaler. Pris pr par.

Tester av Klipsch Heresy IV: 

D2 Klipsch Heresy IV Steve Huff Klipsch Heresy IV

Varenr: 130552
57 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klipsch Heresy så dagens lys for første gang i 1957 og ble først konstruert som en senterhøyttaler for bruk mellom to Klipschorn. Den ble raskt en favoritt for bruk alene i et stereo-oppsett. Siden den gang har høyttaleren gjennomgått en rekke oppgraderinger og forbedringer, nå i sin fjerde utgave.

 

  • 3-veis konstruksjon
  • 12" basselement, K-28-E
  • 1.75" mellomtone element, K-702
  • 1" diskant element, K-107-TI
  • 8 ohm nominell impedans
  • 116 dB Max SPL
  • 99 dB følsomhet
  • 48Hz – 20kHz frekvensområde
  • Tractrix bassporter

 

K-702 mellomtone

Klipsch Heresy IV er bestykket med en helt ny K-702 kompresjonsdriver for mellomtonen. Elementet er utstyrt med en polymid membran som gir eksepsjonelt detaljnivå og dynamikk. Mellomtonen er montert i et K-704 Tractrix horn som gir en bred spredningskarakteristikk og jevn frekvensrespons i det hørbare området.

 

 

 
 

K-107-TI diskant

K-701-TI er en titanium diskant som er utstyrt med en helt ny faseplugg som har bred spredningskarakteristikk og svært jevn frekvensrespons. Resultatet er en bredere «sweet-spot» og et bedre definert lydbilde.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

 

Delefilter

Delefilteret i Klipsch Heresy IV er fullstendig redesignet med nye premium komponenter for å minimere degradering av det elektriske signalet gjennom kretsen. Resultatet er mer troverdig lyd, med bedre effektivitet og effekthåndtering.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

 

Tractrix bassport

Klipsch Heresy IV er for første gang utstyrt med en bassport på baksiden av høyttaleren. Dette utvider høyttalerens bassrespons med hele 10 Hz. Bassporten benytter Tractrix geometri slik at luftstrømmen beveger seg mer effektivt. Tractrix porten har spesialtilpassede perforeringer som reduserer turbulens i porten slik at man får mindre portstøy og bedre punch i dypbass området.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

 

Nye terminaler

Klipsch Heresy IV har fått nye kraftige høyttalerterminaler med mulighet for bi-wiring eller bi-amping. Terminalene er montert på en premium aluminium plate og er dimensjonert for å tåle kraftige høyttalerkabler.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

 

Matchet finer

Kabinettet til hvert høyttalerpar er skjært ut fra samme trestykke og matchet, slik at mønsteret er helt identisk. Dette gir høyttalerne et mer estetisk appellerende utseende.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipschorn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

Teknisk info
FREQUENCY RESPONSE (+/- 4 dB) 48-20k +/-4dB
SENSITIVITY 99dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 100W/400W
MAXIMUM SPL 116dB Continuous
NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms Compatible
CROSSOVER FREQUENCY

HF: 4500Hz

MF: 850Hz

HIGH FREQUENCY DRIVER K-107-TI 1” (2.54cm) Titanium diaphragm compression driver
MIDRANGE K-702 1.75” (4.45cm) polyimide diaphragm compression driver
LOW FREQUENCY DRIVER K-28-E 12” (30.48cm) Fiber-composite cone woofer
ENCLOSURE MATERIAL MDF
INPUTS Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
HEIGHT 63.01cm
WIDTH 39.37cm
DEPTH 33.66cm
WEIGHT 20.41kg
DOWNLOADS

Heresy IV Floorstanding Speaker Spec Sheet

Heresy IV Floorstanding Speaker Manual

Klipsch Heritage Premium Audio Brochure

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
104095