SPL Phonitor se Hodetelefonforsterker SPL Phonitor se Hodetelefonforsterker

SPL Phonitor se

Hodetelefonforsterker

SPL Phonitor se er innstegsmodellen til hodetelefonforsterkerne med VOLTAiR teknologi. 

Varenr: 117139
13 490,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

SPL - Sound Performance Lab

Phonitor se fokuserer på det nødvendige uten at det går på bekostning av lydkvaliteten. Den er utstyrt med samme lydsignalforsterkning som de større brødrene Phonitor x og Phonitor xe. Phonitor Matrix-teknologi lar deg justere crossfade og angle, slik at du kan høre musikk gjennom hodetelefoner som om det var høyttalere. Takket være VOLTAiR-teknologi kan du oppleve alt dette med banebrytende lydkvalitet.

 

VOLTAiR

Med VOLTAiR 120 volts teknologi kan du forvente mindre støy og forvrenging, mer dynamikk og headroom og rett og slett den klareste lyden. Dette ble oppnådd ved å utvikle en innebygd forsterker som tåler flere volt en konvensjonelle forsterkere. 

 

Hodetelefonutgang med kraft

 

Phonitor se er utstyrt med en 6,35mm jack for tilkobling av hodetelefoner. Med opp til 2 x 5 watt kan du høre på alle tenkelige hodetelefoner uten å bekymre deg for at de ikke for nok kraft.

 

 

Revolusjonen: Phonitor Matrix

Phonitor Matrix er en revolusjon innen hodetelefonforsterkere.

  • Den gjør det mulig for lydteknikere å lage perfekte mikser på hodetelefoner, som igjen overføres perfekt til alle typer stereosystemer.
  • Med Phonitor Matrix kan du lage en miks på hodetelefoner som høres ut akkurat som på høyttalere.
  • Phonitor Matrix er ikke bare designet for profesjonell bruk i studio. Den gjør det også mulig for hifi-entusiaster å nyte musikk fra hodetelefoner, som om den ble spilt av på høyttalere.

 

 

Så hvordan er dette mulig?

Musikk er normalt laget for å spilles av på høyttalere. Å lytte med hodetelefoner er forskjellig fra høyttalere. Den største forskjellen er mangelen på kryssignaler fra den venstre høyttaleren til høyre øre og fra den høyre høyttaleren til venstre øre. Disse kryssignalene mangler når man bruker hodetelefoner, ettersom ingen lyd går fra høyre og venstre klokke til øret på andre siden. Dette medfører en unaturlig bred stereoeffekt og lydkildene blir ikke avspilt slik de er tiltenkt.

SPL Phonitor Matrix kan korrigere dette "falske" stereobildet med en analog krets.

De to hovedparameterne i Phonitor Matrix er "Crossfeed" og "Angle".

  • Crossfeed bestemmer kryssignalene mellom høyre og venstre kanal.
  • Angle bestemmer åpningsvinkelen på stereo-lydbildet.

Crossfeed på SPL Phonitor One d er justerbar, mens Angle er predefinert til studiostandarden på 30 grader.

For å perfeksjonere lytteopplevelsen må nivået på lydkildene sentrert i stereobildet dempes når Phonitor Matrix aktiveres. Resultatet er at ikke bare posisjonen til alle lydkildene er riktig plassert, men også volumet deres. For Phonitor One d er denne parameteren, som vi kaller "Center" for Phonitor Matrix, fastsatt til et -1 dB kutt, som er det beste valget for en autentisk representasjon av lydbildet. Under konvensjonell lytting på hodetelefoner kan hjernen vår kompensere et visst nivå av feilaktig avspillingsrepresentasjon – men dette er veldig utmattende og kan føre til lyttetretthet.

Oppsummert så kan SPL Phonitor Matrix korrigerer den feilaktige representasjonen av stereolydbildet, noe som gjør det mye enklere å ta de riktige avgjørelsene for lydteknikere. Hifi-entusiaster kan oppleve musikken, slik som den opprinnelig ble mikset og spilt inn. Ingenting står i veien for en vellykket og lang mikseøkt med hodetelefonene.

 

   

 

Innganger

SPL Phonitor se har to gullbelagte RCA-innganger for analoge inputs. 

 

 

Tysk ingeniørkunst siden 1983

SPL har siden 1983 utviklet lydutstyr for musikk, film, multimedia, hi-fi og kringkasting. Utvikling og produksjon foregår i Tyskland.

"Experimenting and listening is more important to us than designing by the book. We create innovative audio products by pushing the envelope of both technology and design in search for the unique performance that sets SPL products apart from the main stream." - SPL

SPL - Sound Performance Lab

Alternativer
Kundeanmeldelser
199154