Glorious Vintage Music Station Produksjon/DJ benk Glorious Vintage Music Station Produksjon/DJ benk Glorious Vintage Music Station Produksjon/DJ benk Glorious Vintage Music Station Produksjon/DJ benk Glorious Vintage Music Station Produksjon/DJ benk Glorious Vintage Music Station Produksjon/DJ benk Glorious Vintage Music Station Produksjon/DJ benk

Glorious Vintage Music Station

Produksjon/DJ benk

Vintage Music Station er en kombinasjon mellom et DJ-bord og en studiopult. Med elegant design, smarte løsninger og justerbar høyde er dette et møbel som lar deg slippe løs kreativiteten på flere måter.
Varenr: 116368
7 490,-Tilbudspris
Førpris: 8 490,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Vintage Music Station - hybrid mellom DJ-bord og studiopult

Glorious Vintage Music Station er et møbel som kan funke som både DJ-bord og studiopult. Med sin retroaktige look og høydejusterbare ben er dette et møbel man kan plassere stort sett hvor som helst.

Allsidig

Selv om bordet er pent å se på, er det først og fremst et verktøy. Derfor er overflaten stor nok til et helt DJ-oppsett med to turntables og en mikser. To overflatenivåer lar deg deg plassere ting som høyttalere, skjerm eller laptop separert fra resten av utstyret. I tillegg kan man ta av og på alle bordoverflatene, slik at det enten kan brukes som en fullspekket pult, smarte lagringsplasser til for eksempel vinylplater, eller en kombinasjon av disse. De medfølgende bordbenene er modulære og kan justerers til å enten være 90cm eller 70cm, og kan på den måten fungere i både stående og sittende posisjon.

 

 

 

 

 

 

Stilrent design

Vintage Music Station er bygd i tre, forsterket av metallstenger og er laget for å vare. Det har et retro utseende som kan komplimentere et hvert rom, om så det er i stua eller på soverommet. En av de viktigste faktorene når man skal være kreativ er omgivelsene. Glorious har hatt dette i baktanke, og har dermed implementert smarte skjulte rom hvor du kan gjemme kabelrot og andre forstyrrelser. Resultatet er en romslig pult med elegant design som kan holdes ryddig og uforstyrrende.

 

Teknisk info
Material:Body: MFD wood, Particle board, Honeycomb board, iron crossbeam
Table Legs: Solid wood
Dimensions:DJ Station: 1241 x 1015 x 710 mm
Studio station: 1241 x 815 x 710 mm
Weight:34 kg
Maximum load:40 kg
Kundeanmeldelser
186001