FiiO KA2 Lightning Hodetelefonforsterker med DAC FiiO KA2 Lightning Hodetelefonforsterker med DAC

FiiO KA2 Lightning

Hodetelefonforsterker med DAC

HiRes portabel DAC med hodetelefonforsterker og Lightning kontakt for Apple enheter. Denne dongelen er egnet for lydentusiaster som krever det aller beste av forsterkning og oppløsning. FiiO KA2 dongle kommer med 2 CS43131 DAC'er, med høy ytelse og nøyaktig reproduksjon av høy-oppløst lyd.

OBS! Denne forsterkeren har kun 4,4mm balansert utgang. Har du hodetelefoner med 3,5mm eller 6,3mm plugg, så skal du velge KA1 eller KA3 i stedet.

Varenr: 117271
990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

FiiO KA 2 - Fyr løs med dobbel ytelse
KA 2 lightning dongle kommer med 2 CS43131 DAC'er, med høy ytelse og nøyaktig reproduksjon av høy-oppløst lyd.

4.4 mm balansert utgang
Med KA 2 får du en større ytelse via 4.4 mm utgangen. Hele 153 mW i 32 Ohm, 131 dB "signal to noise ratio", og ekstremt lav forvrenging. Med dette har du en portabel forsterker som er kraftig nok til å drive det meste av ørepropper og hodetelefoner. 

Appstyring + filstøtte
Med støtte for DSD 256 og PCM 32bit/384 kHz har du muligheten til å spille av høyoppløste musikkfiler uten problemer. I tillegg kan man styre enheten via en app som gjør det mulig å blandt annet justere lav og høy gain, bytte filter og tilpasse hvordan RGB indikatoren reagerer. 

Industrielt design - konstruksjon i metal
Som med de andre produktene i KA serien er KA 2 konstruert i ren metal. Følelsen er luksuriøs med en fargepalett i gull og sort.

Kundeanmeldelser
201081