Chord Signature Tuned ARAY Analogue XLR Signalkabel - 1 meter

Chord Signature Tuned ARAY Analogue XLR

Signalkabel - 1 meter

The Chord Companys Signature Tuned ARAY Analogue XLR er en svært godt skjermet analog signalkabel.
Varenr: 129979
20 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

The Chord Companys Signature Tuned ARAY Analogue XLR er laget for å minimere høyfrekvent støy. Kabelens konstruksjon sørger for at signalet ankommer mottakeren så upåvirket av støy som mulig. I de fleste XLR-kabler benytter man skjermen som jording, men i The Chord Companys Signature Tuned ARAY Analogue XLR er skjermen helt selvstendig, og de benytter en egen leder for jording.

 

  • Sølvbelagte kobberledere
  • PTFE isolasjon
  • Tuned ARAY
  • Effektiv skjerming
  • Sølvbelagte Neutrik XLR-plugger


The Chord Companys Signature Tuned ARAY Analogue XLR benytter individuelt skjermede kobberledere belagt med sølv med Tuned ARAY geometri. Lederne er isolert med PTFE, en dobbel folie-skjerm samt en flettet skjerm som svært effektivt reduserer høyfrekvent støy. Den ytre isolatoren er FEP.

 

The Chord Company

 

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
104728