Cambridge Audio Alva Solo - Grå Riaa-trinn for MM-pickuper Cambridge Audio Alva Solo - Grå Riaa-trinn for MM-pickuper Cambridge Audio Alva Solo - Grå Riaa-trinn for MM-pickuper Cambridge Audio Alva Solo - Grå Riaa-trinn for MM-pickuper Cambridge Audio Alva Solo - Grå Riaa-trinn for MM-pickuper

Cambridge Audio Alva Solo - Grå

Riaa-trinn for MM-pickuper

Cambridge Audio Alva Solo er et RIAA-trinn for MM-pickuper. Perfekt for deg som vil koble platespilleren til en forsterker som ikke har egen platespillerinngang, eller om du rett og slett vil oppgradere kvaliteten på RIAA-trinnet du bruker.
Varenr: 114327
3 490,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Bergen

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cambridge Audio Alva Solo lar deg koble en platespiller med en MM-pickup til din forsterker eller aktive høyttaler. RIAA-trinnet har et signal støyforhold på 90 dB. Et lavt støynivå kamuflerer ikke de små detaljene, slik at du hører mer informasjon og nyanser i musikken.

 

  • Riaa-trinn for Moving Magnet pickuper
  • Signal/støy forhold, bedre enn: 90dB
  • Forsterkning: 39dB
  • THD: 0.0025%
  • Riaa korreksjon: +/- 0.65dB (30-20.000 Hz)
  • Dimensjoner (HxBxD): 4,8 x 17,6 x 13,2 cm

 

Perfekt til forsterkere uten platespillerinngang

Mange forsterkere i dag kommer ikke med egen inngang for platespillere. Det gir jo mening, siden mange kunder ikke skal bruke en platespiller, og produsenten slipper å legge til fordyrende komponenter. Da kan man benytte Cambridge Audio Alva Solo som er konstruert for å gjøre akkurat denne jobben veldig bra. Ved å velge et eksternt RIAA-trinn står man fritt til å velge nærmest hvilken som helst forsterker, og du kan ta den med om du skulle ønske å oppgradere til en bedre forsterker.

 

 

 

Cambridge Audio Alva Solo perfekt til platespiller

 

 

 

Perfekt til forsterkere med platespillerinngang

Selv om forsterkeren din har en platespillerinngang, er sannsynligvis Cambridge Audio Alva Solo et bedre RIAA-trinn. Med en dedikert switch-mode strømforsyning, kretskort med overflatemonterte komponenter der de sensitive kretsene er skjermet av et eget kabinett, vil Cambridge Audio Alva Solo ha vesentlig mindre støy enn et RIAA-trinn som er integrert i forsterkeren. Det vil være mer stillhet rundt lydene, slik at du hører alt tydeligere.

 

 

 

Cambridge Audio Alva Solo innmat

 

 

 

Subsonisk filter

En vinylplate varer ikke evig, og vil med tiden bli slitt, slik at rillene ikke er like perfekt som da platen var ny. Det subsoniske filteret hjelper til med å eliminere lavfrekvent støy som kan oppstå som følge av slitte vinylriller. Cambridge Audio Alva Solo lar deg også justere balansen mellom høyre og venstre kanal.

Teknisk info
MAX POWER CONSUMPTION 10W
GAIN @ 1KHZ 39dB
NOMINAL OUTPUT 300mV
SENSITIVITY FOR NOMINAL OUTPUT 3.35mV
EQUIVALENT INPUT NOISE (A-WEIGHTED) ~0.09uV
RIAA CURVE ACCURACY +/- 0.65dB 30Hz-20kHz
SIGNAL TO NOISE RATIO GROUNDED INPUTS REF. 1V OUTPUT (20HZ-20KHZ BW) >90dB
THD+N 1KHZ (20-20KHZ BW) <0.0025%
INPUT IMPEDANCE 47k Ohm
INPUT CAPACITANCE 100pF
OVERLOAD MARGIN >30dB
CROSSTALK @10KHZ >85dB
DIMENSIONS (H X W X D) 48 x 176 x 132 mm
WEIGHT 0.68kg
WHATS IN THE BOX

Alva Solo Moving Magnet Phono Preamplifier

User Manual

Safety Guide

Mains lead

Alternativer
Kundeanmeldelser
155698