Velkommen til Soundgarden Oslo

 

Besøksadresse: Åpningstider:  
Hammersborggata 4    
0181 Oslo Mandag: 10:00 - 18:00
  Tirsdag: 10:00 - 18:00
  Onsdag: 10:00 - 18:00
Telefon: Torsdag: 10:00 - 18:00
47 97 90 38 Fredag: 10:00 - 18:00
  Lørdag: 10:00 - 15:00
E-post: Søndag: Stengt
oslo.centrum@soundgarden.no    

 

 

Soundgarden Oslo Centrum - din lokale faghandel

Velkommen til vår velutstyrte butikk midt i Oslo sentrum. Her finner du Soundgarden sitt brede sortiment av kvalitetsprodukter for lyd og bilde. Soundgarden Oslo er en ledende forhandler av høyttalere, forsterkere, streaming, skjult lyd, hjemmekino, hodetelefoner, TV og projektor. Kort sagt - alt du trenger for å skape en lytteopplevelse helt utenom det vanlige i ditt eget hjem.


Soundgarden butikken i Oslo har et godt utvalg av høyttalere og produkter for eksepsjonell lyd til både små og store rom. Uansett om du bor på hybel eller slott, har vi praktiske løsninger for lyd tilpasset ditt behov. Ønsker du deg høyttalere som er skjult i veggene, fikser vi det også.

 

Vi er stolte av å være områdets eneste godkjente forhandler av Klipsch Heritage, som er høyttalere av beste kvalitet. Klipsch er en av verdens største høyttalerprodusenter, og er spesielt kjent for sine hornhøyttalere. Hos Soundgarden Oslo finner du en skikkelig godbit, nemlig Klipschorn. Klipschorn er sannsynligvis verdens lengst produserte kommersielle høyttaler og har vært i produksjon siden 1946, nå i sin sjette utgave. Høyttaleren er en av svært få høyttalere i verden der hele høyttaleren er basert på horn-prinsippet. 


I vårt demorom kan du oppleve kraften av Klipschorn og andre toppmodeller. Vi har også et godt utvalg av Sonus Faber, håndlagde italienske høyttalere, med et sterkt fokus på kreativ teknikk og banebrytende design. Hvert Sonus Faber-produkt, tar deg som lytter inn i en verden med langvarig tradisjon, italiensk kultur og håndverk. Sonus Faber kjennetegnes av sin varme og naturlige lyd, som rett og slett bare må oppleves.

 


Anders og Kristian ønsker deg velkommen!

Anders i butikk

Kristian i butikken

Anders er butikksjef i Soundgarden Oslo og har jobbet med lyd siden 2005. Han har en forsmak for det klassiske når det gjelder lyd og musikk. Lyd bruker han daglig, enten det er gaming eller noen velvalgte plater fra sin platespiller. Han er også aktiv trommeslager og setter pris på når det svinger ekstra fra trommesettet i låtene. 


«For meg er over halvparten av opplevelsen i filmer og spill nettopp musikken og lyden».
 

Kristian har seks års erfaring i bransjen og er assisterende butikksjef i Soundgarden HiFi Oslo. Kristian synes det er gøy med bass. Han lager også sin egen musikk på fritiden. Han verdsetter god produksjonskvalitet i låtene, både gamle og nyere låter. For Kristian er det å komme hjem og slappe av med favorittlåtene sine viktig, og enda mer viktig at det låter bra.

 

Besøk vår butikk i Oslo og la deg begeistre av god lyd

Interiør Soundgarden Oslo

Demorom Soundgarden Oslo

Demorom Soundgarden Oslo

Interiør Soundgarden Oslo

Interiør Soundgarden Oslo

Interiør Soundgarden Oslo

Interiør Soundgarden Oslo

Interiør Soundgarden Oslo

Ansatte Soundgarden Oslo