Velkommen til Soundgarden Bergen

Velkommen innom for unik lytteopplevelse i din faghandel sentralt i Bergen sentrum. Her møter du serviceinnstilte medarbeidere som hjelper deg med alt fra små til store lytteopplevelser, tilpasset dine behov og ditt budsjett. Vi har et bredt spekter av produkter i demo, og snur gjerne butikken på hode slik at du får hørt den kombinasjonen du ønsker. Om det er lydplanke, Bluetooth høyttaler, hodetelefoner eller gulvstående høyttalere du er på jakt etter, bør du uansett komme innom oss før du bestemmer deg. Velkommen!

 

Besøksadresse: Åpningstider:  
Østre Murallmenningen 18    
5012 Bergen Mandag: 10:00 - 18:00
  Tirsdag: 10:00 - 18:00
  Onsdag: 10:00 - 18:00
Telefon: Torsdag: 10:00 - 19:00
47 97 90 32 Fredag: 10:00 - 18:00
  Lørdag: 10:00 - 16:00
E-post: Søndag: Stengt
bergen@soundgarden.no    

Soundgarden Bergen - din lokale lydspesialist

Våre dyktige ansatte har bred kunnskap innen produkter og lydteknikk og er ekte lydentusiaster med en folkelig tilnærming. Hos oss er kaffen alltid klar, og vi er glade for alle besøk – selv om du ikke har konkrete kjøp i tankene.
 
Soundgarden Bergen er stolte av de unike produktene vi tilbyr og butikken er inndelt med flere forskjellige lytteområder over to plan. I kjelleren kan du oppleve vårt oppsett av hjemmekino, med hjemmekinorecivere, projektorer og innfelte høyttalere. 
Du finner også den helt unike Klipsch Heritage lyden – som du kun får hos Soundgarden. Vi er meget stolte av å være områdets eneste Klipsch Heritage forhandler, som gir deg en nærheten og konsertlignende følelse du ikke finner noen andre steder. Vi har også et bredt spekter av anerkjente Sonus Faber i utstilling, som er en av våre bestselgere. Italienske Sonus Faber oser av kvalitet i både design og lydbilde – og vi har alt fra stativhøyttalere til toppmodellene i utstilling. I tilegg er vi svært stolte av å være den eneste forhandleren av norske Electrocompaniet, som er velkjent blant både hi-fi entusiaster så vel som anerkjente produsenter. Du finner det meste fra Electrocompaniet på demo i kjelleren vår. Visste du at lydteknikeren på Michael Jackson sitt album Thriller brukte Electrocompaniet sine forsterkere i denne produksjonen?

Kom innom og la deg begeistre av god lyd! 


 
Haakon, Daniel og Ole Bjarne ønsker deg velkommen!