Audeze LCD-GX gaming headset

Audeze LCD-GX

Over-ear gaming headset - Åpent

Audeze LCD-GX er en ekte High-End hodetelefon for gaming. LCD-GX setter listen enda høyere enn deres prisvinnende hodetelefon Mobius som i fagpressen ble hyllet som verdens beste hodetelefon for gaming.

 

Tek.no Audeze LCD-GX Headfonics Audeze LCD-GX Headphones.com Audeze LCD-GX

Varenr: 130094
9 990,-Tilbudspris
Førpris: 10 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Audeze LCD-GX er basert på den prisvinnende LCD serien og benytter de samme teknologiske prinsippene som du finner igjen i de andre modellene i LCD-serien. Audeze LCD-GX bruker en form for magnetostat-elementer som er dobbelt så store som de man finner i tradisjonelle gaming hodetelefoner. Resultatet er et større bassfundament, overlegent lydbilde og enestående oppløsning, ikke bare til gaming, men også til miksing og redigering av lyd. LCD-GX er en helt analog hodetelefon uten digital prosessering – perfekt for puristen som vil ha best mulig lyd uten forsinkelser. LCD-GX er en åpen konstruksjon som gir et stort og luftig lydblide.

 

  • Åpen konstruksjon
  • Planar Magnet teknologi
  • Fluxor magnetteknologi
  • Uniforce spoleteknologi
  • 2 Avtagbare kabler (med og uten mikrofon)
  • Behagelige puter
  • 20 ohm impedans
  • 10Hz – 50kHz frekvensrespons

De fleste masseproduserte hodetelefoner på markedet i dag benytter et tradisjonelt element med en kone-membran kjøpt av en OEM-produsent og bygger produktet rundt dette elementet. Slike kone-membraner har visse teknologiske begrensninger som gir treg transientrespons og ujevn frekvensrespons. Audeze benytter en helt annen teknologi og hopper galant over de teknologiske begrensningene i tradisjonelle elementer.

Planar Magnet teknologi

Audeze bruker en teknologi de kaller Planar Magnetic, som er en form for magnetostatelementer. I motsetning til tradisjonelle elementer benytter man en membran vevet med innstøpte kobbertråder som blir produsert på nanonivå og er meget lett og tynnere enn et hårstrå. Membranens konstruksjon gir vesentlig større overflate og tykkelsen gir den ekstremt lav vekt. Denne er opphengt mellom to sett magneter med motsatte poler, som genererer et permanent magnetfelt. Når man spiller musikk genereres et variabelt magnetfelt i tillegg til det permanente, som setter membranen i bevegelse. En magnetostat har elementer som er raskere og lettere enn tradisjonelle elementer og kjennetegnes av et svært åpent og luftig lydbilde.

LCD-GX LCD-GX

Komfort

LCD-GX er håndlaget på Audeze's fabrikk i California og er laget for å oppnå best mulig komfort. Huset er laget i magnesium med øreputer i minneskum og en hodebøyle med et oppheng gjør det behagelig å ha klokkene på hodet over lengre tid.

Ytelse

LCD-GX benytter en en ny ensidet Fluxor magnetstruktur som gir hodetelefonen høy følsomhet og lav forvrengning (100dB/1mW @ 1kHz). Hodetelefonen er lettdreven og kan drives av et stort utvalg kilder. For å få best lyd fortjener de en god hodetelefonforsterker. 

LCD-GX LCD-GX

Mikrofon

Til LCD-X medfølger det en mikrofon som sitter på den ene avtagbare kabelen. Mikrofonen er en direksjonell bom-mikrofon som er laget for å fange opp lyd fra din stemme og redusere støy fra omgivelsene. Kabelen har egen mute-knapp og bom-mikrofonen tillater fleksibel justering for perfekt plassering av mikrofonens posisjon.

Kompabilitet

LCD-GX leveres med 2 avtagbare kabler, en med bom-mikrofon og en standard LCD label (for de som ikke ønsker å bruke mikrofonen). Mikrofonkabelen er terminert med en 1/8" TRRS 4 leder plugg som skal passe til de fleste kilder. Dobbel 1/8" splitter for separat hodetelefon og mikrofonutgang medfølger også.

 

Fluxor magnetteknologi

Den patenterte Fluxor Magnetic teknologien leverer nesten dobbel fluxtetthet enn de beste neodym magnetkretsene som er tilgjengelig. Resultatet av denne nyvinningen er at man kan produsere magnetene med lavere vekt og større effektivitet slik at de fungerer bedre med mobile enheter.

 

 

LCD-GX

Uniforce spoleteknologi

Uniforce teknologien (også patentert) er en innovativ teknikk som jevner ut variasjoner i magnetfeltet. Dette gir membranen jevnere trykk over hele flaten som resulterer i dramatisk redusert forvrengning, høyere oppløsning og forbedret holografi i lydbildet.

 

 

LCD-GX

Fazor teknologi

Alle modellene fra Audeze benytter deres egenutviklede Fazor teknologi. Fazor er spesielt konstruerte akustiske elementer som er plassert på hver side av magnetmatrisen for å styre luftens flyt rundt elementene. Noen av fordelene denne teknikken gir er utvidet frekvensområde, bedre fasekontroll og bedre 3D-følelse.

Teknisk info

Specifications

 
Style Over-ear, open-back
Transducer type Planar magnetic
Magnetic structure Single Fluxor™ magnet array
Magnet type Neodymium N50
Diaphragm type Ultra-thin Uniforce™
Transducer size 106 mm
Maximum power handling 500mW RMS
Maximum SPL >130dB
Frequency response 10Hz – 50kHz
THD <0.1% @ 100dB
Impedance 20 ohms
Sensitivity 100 dB/1mW (at Drum Reference Point)
Minimum power requirement >100mW
Recommended power level >250mW
LCD-GX Includes

Audeze LCD-GX Headphones

GX cable with Microphone (1/8th Inch TRRS connector)

LCD series standard cable without Microphone (1/4” inch connector)

Splitter (1/8th inch TRRS to dual 1/8” TRS connectors for audio and microphone)

1/8” to ¼” stereo adapter

User guides, Warranty cards

Features

Planar magnetic drivers for better dynamics and frequency response

Premium materials for style and durability

Suspension headband

Light weight Magnesium housing

Two detachable cable options

Detachable noise cancellation mic with pop filter

Microphone input mute control

Compatible with PC, PS4™, Xbox One™*, Mac®, Mobile**, Nintendo Switch™ using the 3.5mm connector

Audeze Technology

106mm planar magnetic drivers

Fluxor™ magnetic arrays

Uniforce™ diaphragms

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102094