Yamaha NS-SW200 - hvit Subwoofer 8" Yamaha NS-SW200 - hvit Subwoofer 8"

Yamaha NS-SW200 - hvit

Subwoofer 8"

NS-SW200 har et design som kombinerer overlegen brukbarhet og skjønnhet. Og en innføring av ny teknologi, Twisted Flare Port, for en klar og stram bass. En subwoofer som matcher et bredt spekte av høyttalere og hjemmekinosystemer.
Varenr: 119940
3 890,-Tilbudspris
Førpris: 4 290,-
-+
grey-stock-iconInnkommende (5 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den nye Twisted Flare porten bidrar til en klar og stram bass.


Den helt nye Twisted Flare Port bruker den omfattende subwoofer utviklingen sin erfaring. Den blussede formen, med en lett vridning tar opp en vortex av luft som blir generert rundt kanten av porte, noe som skaper en jevn flyt av luft. Dette reduserer støy utenfra som ikke er til stede i den opprinnelige inngangssignalet og gir klar og presis gjengivelse av lave frekvenser. Gjennom spesialeffekter fra filmer til atmosfæren av en levende arena, hører du bass som er klar, stram og realisisk.

PWM digitale driver har en høy effektiv forsterker og dobbel tilbakemeldings
krets

Den innebygde forsterkeren leverer en stabilt utgangseffekt på 250W med høy effektivitet samtidig som strømforbruket og varmeproduksjonen reduseres. Det krever ikke et utgangsfilter-spole, noe som resulterer i ekstremt lav støy og forvrenging. Høyhastigshets transient responsen er også utmerket. Den doble tilbakemelding-kretsen reduserer forvrenging ved å brukt tilbakemelding to ganger, som resulterer i høyere lyd-klarhet.


Advanced YST II for dyp bass

Yamaha Avansert YST II (Yamaha Active Servo Technology II) kombinerer negativ impedans og konstante prinsipper for å drive høyttalermembranen med ekstremt strammere kontroll. Bruker avanserte Negativ Impedns Converter (ANIC) kretser, dette systemet optimaliserer dynamisk effektive høyttalere sin impedans for å opprettholde god linearitet. Dette betyr mer stabil og nøyaktiv lav rekkevidde respons, ikke minst høyere lydtrykknivåer. Har også evnen til å reprodusere en klar bass uten usikkerhet.


Vakkert design vil matche et bredt spekter av høyttalere og interiør.

I tillegg til den vakre runde formen på fremsiden, paneler på begge sider skaper en aksent, og et ryddig utseende, denne subwooferen lar deg forestille styrken av ly og samsvarer med et bredt utvalg av høyttalersystemer. Mange forskjellige fargevarianter er gitt, slik at du kan velge et tilpasset interiør.

Front kontroll for enkel system kontroll og atuo standby.

Strøm og volumknappene, som blir brukt oftest, er lagt ut p forsiden av enheten for enkel tilgang. Det er i en vinkel på 45°, noe som gjør det lett å bruke selv når den plassere på gulvet. En LED-indukator er over på strømkanppen, slik at selv i et svakt opplyst rom, så er det lett å se om den er på eller av.


System kontroll og auto-standby

Systemets kontroll terminal kan bli koblet til forsterkeren så en kan automatisk så strømmen av og på. Det er også en Auto Standby funksjon: Hvis det ikke er blitt mottatt noen signaler fra forsterkeren, går den automatisk tl standby-status, og når er signal fra forsterkere blir oppdager, slås strømmen automatisk på. Dette begrenser sløsing av elektrisitet.

Teknisk info
Driver 20 cm (8”) cone
Utgangs Effekt 130 W
Frekvensgang 28–200 Hz
Advanced YST Yes
High-Efficiency Power Amplifier Yes
Twisted Flare Port Yes
Strømforbruk ved Standby Yes
System Connector Yes
Mål (B x H x D) 290 x 306 x 351 mm
Vekt 11.2 kg
Kundeanmeldelser
239153