Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere

Yamaha True X BAR 50A 7.1 - Sort

Lydplanke med subwoofer og bakhøyttalere

Yamaha True X lydplanke med trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere. Opplev en revolusjonerende oppgradering av lyden fra tv'en din med Dolby Atmos 7.1 lydsystem innebygget.

Yamaha Truex X series Eisa Award Yamaha True X Bar 50A - AV Forums Highly Recommended Award

Varenr: 118798
14 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

Yamaha cashback
 

Yamaha True X Bar 50A 7.1 er et revolusjonerende bra lydsystem med Dolby Atmos lydplanke, trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere. Pakken består av følgende:

BAR 40A Lydplanke


Gjennomtenkt design

True X BAR 40A er en heftig konstruksjon og er designet for å gi deg en optimal lydopplevelse. Alt fra den bakre, helt unikt konstruerte bassrefleksporten, til stoffet utenpå lydplanken, er nøye utvalgt for deres evne til å reprodusere delikate nyanser av lyd.

 

Styr musikken trådløst

Lydplanken er selve huben i systemet. Med innebygget kanWi-Fi kan du enkelt koble deg til en strømmetjeneste og spille musikk trådløst og med full støtte for Amazon Alexa kan du styre volum, innganger og musikken med enkle talekommandoer. Helt uten en fjernkontroll eller en app.

 

HDMI-CEC og eARC

Siden lydplanken er utstyrt med både HDMI-CEC og eARC, kan du koble deg til din TV med en enkelt kabel og bruke TV-fjernkontrollen til å styre True X lydplankens basisfunksjoner. Av/på og volum er automatisk linket.

 

True Sound med Dolby Atmos

Med høyttalere som sender lyden både mot deg og opp i taket, leverer BAR 40A tredimensjonal lyd med Dolby Atmos.

 

Yamaha True X Dolby Atmos

 

Klar tale

Synes du det er vanskelig å høre dialogen når du ser på film? Med Yamahas Clear Voice teknologi blir det mye enklere å skille stemmene fra resten av lyden. Hør hvert eneste ord, uansett om du ser på Youtube, eller film.

 

Fire lydmoduser

Med fire forskjellige lydmoduser kan du selv velge det lydbildet som passer deg best. Stereo mode fungerer bra for musikk og padcaster, mens Standard mode er perfekt når du ser på film. Game mode brukes når du skal spille og Movie mode gir deg den beste opplevelsen når du ser på film.

 

Yamaha True X Bar50A lydplanke med subwoofer

 

 

SUB 100A Subwoofer

 

Yamaha True BAR 100A gir deg kraftig bass som du kjenner på kroppen og er et supplement til lydplanken True X BAR 40A. Subwooferen kobles trådløst til lydplanken slik at den er enkel å plassere hvor som helst i rommet.

 


SPEAKER 1A Trådløse bakhøyttalere


Portabel. Fleksibel. Oppladbar.

Yamaha True X SPEAKER 1A fungerer både som en oppladbar og trødløs Bluetooth-høyttaler og som trådløse surround-høyttalere. Du kan med andre ta den med deg og spille musikk på den uansett hvor du befinner deg og du kan bruke den i stuen sammen med True X lysplanken BAR 100A.

 

Håndholdt kraftplugg

Fantastisk lyd, rett ved siden av deg - hvor som helst! Yamaha er eksperter på lyd og kjenner god Hi-Fi inn og ut. Her har de pakket all sin soniske ekspertise inn i en liten pakke på kun 10cm.

 

Avansert konstruksjon

Størrelsen er liten, men det uttrykket er enormt. For å gjøre denne kompakte og kule høyttaleren til virkelighet, har Yamaha endret designparadigmet fullstendig og leverer en fullverdig høyttaler i denne lille boksen.

 

Stilig design

Med spesialstoff som slipper gjennom all lyd, et totaldesign som fremhever ethvert interiør og farger som gir lys og varme til rommet ditt. Yamaha har dedikert hele sin ekspertise til denne høyttaleren – så du kan dedikere lyttegleden din til den, akkurat der hvor det passer deg.

 

Klar tale

Når omgivelsene er støyende, eller til og med når det bare er vanskelig å høre dialogen i en film, sørger Clear Voice-funksjonen for at du kan høre og nyte vokal og tale ordentlig.


 

Sound Bar Controller App

Sound Bar Controller appen gjør det enkelt å styre din Yamaha lydplanke en smarttelefon eller nettbrett.

 

Yamaha True X er en serie med trådløse høyttalere som du kan bruke hver for seg, eller sammen. Serien består av lydplanken BAR 40A, subwooferen SUB 100A og høyttalerne SPEAKER 1A. Sistnevnte kan brukes både som enkeltstående høyttalere eller som surroundhøyttalere sammen med lydplanken og subwooferen. Her er mulighetene mange!

 

Teknisk info

BAR 40A Lydplanke:

Driver 16 cm (6-1/4") cone
Output Power Subwoofer: 100 W
Frequency Response 35-100 Hz
Advanced YST No
Twisted Flare Port No
Auto Standby Yes
Standby Power Consumption 2.0 W
Dimensions (W x H x D) 187 × 407 × 409 mm (7-3/8” × 16” × 16-1/8”)
Weight 9.4 kg (20.7 lbs)

  

SUB 100A Subwoofer:

Driver 16 cm (6-1/4") cone
Output Power Subwoofer: 100 W
Frequency Response 35-100 Hz
Advanced YST No
Twisted Flare Port No
Auto Standby Yes
Standby Power Consumption 2.0 W
Dimensions (W x H x D) 187 × 407 × 409 mm (7-3/8” × 16” × 16-1/8”)
Weight 9.4 kg (20.7 lbs)

 

SPEAKER 1A Bakhøyttalere

Wi-Fi No
MusicCast Surround No
MusicCast Stereo No
True X Surround Yes
AirPlay No
Bluetooth Version/Profile Ver. 5.0 / A2DP, AVRCP
Maximum Communication Range 10 m / 32.8 ft. 10 in. (without interference)
Ethernet No
Alarm No
Speaker Unit 55 mm (2-1/8") full range x 1, Passive radiator x 2
Maximum Output Power 10 W (1 kHz, 10 % THD)
Power Supply USB Type C or Charging teminal (CC-T1A)
Battery Continuous Playback Time Up to 12 hrs
Charging Time Approx. 3 hrs
Waterproof Rating IP67
Dimensions (W x H x D) 88 × 105 × 88 mm; 3-1/2" × 4-1/8" × 3-1/2"
Weight 0.50 kg; 1.10 lbs
Colours Black, Carbon Gray, Light Gray
Kundeanmeldelser
222962