Chord Signature XL Høyttalerkabel - 2 x 2,5 meter

Chord Signature XL

Høyttalerkabel - 2 x 2,5 meter

The Chord Companys Signature XL er siste versjon av denne bestselgeren. Kabelen benytter kraftige ledere som er godt skjermet slik at signalet når høyttaleren så upåvirket som mulig.
Varenr: 129988
27 495,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

The Chord Companys Signature XL er en singlewire høyttalerkabel med bananplugger i begge ender.

  • Ledere i oksygenfritt kobber, belagt med sølv
  • XLPE isolasjon
  • Twisted pair konfigurasjon
  • Individuelt skjermede ledere
  • AWG 10
  • 5.26 mm leder
  • 2 x 8,5 mm diameter

Både den positive og negative lederen har sin egen skjerm, slik at signalet overføres med minimal påvirkning av støy fra omgivelsene. En nøye utvalgt myk PVC isolator gir riktig avstand mellom lederen og skjermen. Lederne er i oksygenfritt kobber med høy renhetsgrad og er belagt med sølv. Høyre og venstre leder er tvinnet sammen og festet i en klemme før den blir terminert med ChordOhmic 4mm bananplugger.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info
Conductor Silver-plated, high purity OFC
Insulation XLPE
Configuration Twisted pair
Shielding Individually shielded positive and minus conductors. High density foil and 95% coverage metal braid. Translucent PVC outer jacket
AWG 10
mm2 5.26
Diameter 2 x 8.5mm
Kundeanmeldelser
104732