Chord Shawline Power IEC-C13 Strømkabel - 2 meter Chord Shawline Power IEC-C13 Strømkabel - 2 meter Chord Shawline Power IEC-C13 Strømkabel - 2 meter Chord Shawline Power IEC-C13 Strømkabel - 2 meter

Chord Shawline Power IEC-C13

Strømkabel - 2 meter

The Chord Companys Shawline Power Chord er en robust og godt konstruert strømkabel. Kabelen er spesielt laget for å forbedre ytelsen til Hi-Fi komponenter.
Varenr: 129910
5 195,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Shawline Power Chord er en solid strømkabel som er svært godt skjermet og benytter en folie skjerm samt en dobbel-flettet skjerm. Kabelen benytter 3 ledere i flertrådet kobber med høy renhetsgrad.

  • 3 x 14 AWG flertrådet kobber ledere.
  • Parallell leder oppsett
  • Intern og ekstern isolator i PVC
  • Dobbel skjerming

 

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Kundeanmeldelser
104678