104526 104526

Chord C-Line Analog RCA

Signalkabel - 1 meter

C-series er The Chord Companys «entry level» kabler. Kablene er likevel godt konstruert med god kvalitet på materialene som er valgt.
Varenr: 129817
645,-
-+
20+ på nettlager
Soundgarden Bergen
Soundgarden Forus
Soundgarden Oslo
Soundgarden Trondheim

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

C-line Analog RCA er en skjermet analog signalkabelkabel som passer til alle stereokomponenter, til og med platespillere.

  • ARAY leder-konfigurasjon
  • Gullforgylte RCA-kontakter
  • Ledere av flertrådet oksygenfritt kobber
  • Folie-skjerm
  • Støpt RCA-hette

Solid konstruksjon

C-line benytter ledere av flertrådet oksygenfritt kobber som er arrangert med The Chord Companys proprietære ARAY-geometri. Signallederne er beskyttet mot interferens fra omgivelsene med en kraftig folie-skjerm slik at signalet transporteres uten forringelser fra omgivelsene. RCA-pluggene er gullforgylt for å hindre at kontaktene korroderer over tid.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit
Gruppe 2 Kabel
Gruppe 3 Lyd
Merke The Chord Company


SUPPORT
104526