System Audio Legend 60 gulvstående høyttaler System Audio Legend 60 gulvstående høyttaler System Audio Legend 60 gulvstående høyttaler System Audio Legend 60 gulvstående høyttaler System Audio Legend 60 gulvstående høyttaler System Audio Legend 60 gulvstående høyttaler System Audio Legend 60 gulvstående høyttaler System Audio Legend 60 gulvstående høyttaler System Audio Legend 60 gulvstående høyttaler

System Audio Legend 60.2

Gulvstående høyttalere - Hvit

System Audio Legend 60 setter en ny standard for lydopplevelser. Høyttaleren er laget av musikkelskere, for musikkelskere og inviterer deg til å nyte musikken slik du aldri tidligere har opplevd den. Pris pr par.
Varenr: 129179
53 995,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (19 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

SA Legend 60 viser essensen av hvordan System Audio jobber. Designet er enkelt og elegant. Byggekvaliteten er gjennomført og materialvalgene er robuste og luksuriøse. System Audio stiller også store krav til teknologien og hvordan denne brukes. For eksempel, når de bygger en større høyttaler bruker de ikke større elementer. De bruker flere, små elementer. Dette er fordi elementets hurtighet er absolutt vital for høyttalerens evne til å puste liv og energi til lydopplevelsen.

 

  • Gulvhøyttaler
  • 3-veis konstruksjon
  • Bassrefleks
  • DXT akustisk linse
  • 30-25.000 Hz frekvensrespons
  • 90 dB følsomhet
  • Kan oppgraderes til Silverback
  • Leveres med hvit grill som standard. Kan bestilles med sort grill ved å kontakte oss.

 

Musikk med nerve og sjel

For å lage et vellykket produkt er det ikke bare de tekniske verktøyene som er nøkkelen til suksess. For System Audio er musikken det viktigste. Det betyr at System Audio har et sterkt fokus på lyden og tester høyttalerne på en rekke forskjellige måter for å sikre at de låter helt perfekt. De benytter en stor gruppe musikere og musikkelskere for å teste produktet. Deres jobb er å teste høyttalerne med alle typer musikk og lytte til om det er lett å følge rytmen i musikken, og om vokaler og instrumenter presenteres på en måte som er engasjerende å lytte til.

 

Kjellerdyp bass

Basselementene som sitter i Legend 60 er spesialutviklet til denne høyttaleren. Elementet er laget av karbonfiber og har 40 % lenger slaglengde enn det man normalt finner på tilsvarende elementer.

 

DXT akustisk linse

Diskanten i Legend 60 benytter et ultra-lett materiale som er lettere enn en fjær. Diskanten er svært presis og lar deg høre alle nyanser i musikken. System Audio benytter den patenterte akustiske linsen kalt DXT. Denne sørger for at spredningen av lyden fra diskanten er svært kontrollert og man unngår forvrengning som følge av refleksjoner fra andre flater. Hele rommet blir fylt med lyd og du trenger ikke å sitte i sweet-spot for å få et komplett lydbilde.

 

Oppgrader til trådløs

System Audio sine Legend er verdens første passive høyttalere som kan oppgraderes til å bli trådløse aktive høyttalere. Skal du for eksempel flytte senere og vil droppe forsterker og ledninger kan man oppgradere til Silverback utgaven så slipper du å kjøpe et helt nytt anlegg.

Teknisk info
Power handling 560 Watt
Frequency range +/- 1.5 dB 30-25.000 Hz
Impedance 8 Ohm
Sensitivity (1W / 1m) 90 dB
Crossover network 400/2000 Hz (24 dB/oct.)
Tweeter Legend DXT
Midrange 1 x Legend 15/4
Woofer 4 x Legend 15/8
Principle 3-way bass reflex
Recommended amplifier Min. 70 Watt
Packing Pairs
Weight loudspeaker (kgs) 27.2 kgs
Dimensions (WxHxD) cm 20 x 118 x 23.5
Width incl. feet 31 cm
Packing dimensions (WxHxD) cm 45 x 29 x 130
Shipping weight (kgs) 31.6
Recommended placement Floor, 15-35 cm from wall
Finish White Satin or Black Satin
Utvidet garanti 7 år ved registrering hos System Audio
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
105161