System Audio Sub Solo & Duo - Hvit Subwooferpakke til Silverback-serien System Audio Sub Solo & Duo - Hvit Subwooferpakke til Silverback-serien System Audio Sub Solo & Duo - Hvit Subwooferpakke til Silverback-serien System Audio Sub Solo & Duo - Hvit Subwooferpakke til Silverback-serien

System Audio Sub Solo & Duo - Hvit

Subwooferpakke til Silverback-serien

System Audio Silverback Sub Solo og Sub Duo er subwoofere tilpasset for å brukes sammen med de øvrige trådløse høyttalere i Silverback-serien. Subwooferne kobles sømløst sammen med de øvrige høyttalere i SA Cockpit appen og kan brukes både sammen med Stereo-hub og Surround-hub. 10 meter interconnect kabel mellom Solo og Duo følger med.

Har du allerede kjøpt Sub Solo? Ta kontakt på kundeservice@soundgarden.no så hjelper vi deg med bedre pris på Sub Duo.

Varenr: 119793
24 990,-
-+
orange-stock-iconBekreftet til lager 10.05.2024

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

System Audio Sub Solo

System Audio Sub Solo ser ikke ut som en vanlig subwoofer og det er den heller ikke. Bruk den i et stereooppsett med Stereo-hub og to Silverback-høyttalere og opplev et virkelig stort og dypt lydbilde med skikkelig punsj. Subwooferen settes enkelt opp sammen med den andre høyttalerne i SA Cockpit appen.

 

Solo Sub er også designet for å fungere optimalt i et trådløst hjemmekinoløsning med opp til åtte Silverback-høyttalere, alle trådløst tilkoblet til Surround-hub. Her er subwooferen virkelig i sitt rette element med sitt store talent for kraft og drama.

 

System Audios nye subwoofer er enkel å plassere. Den er designet for å både kunne stå på gulvet, eller henges enten vertikalt eller horisontalt på veggen. Veggbraketter gjør det enkelt å henge den opp. Alt som gjenstår å gjøre er å koble den til strøm.

 

Den nye Silverback teknologien ga System Audio muligheten til å tenke nytt når de utviklet Sub Solo. Men mange andre subwoofere produseres med større og større kabinett for å fremkalle kraftigere og dypere bass, så gjør System Audio sin digtale signalprosessor at Sub Solo spiller ned til de laveste frekvensene selv om den er ganske liten. Den digital signalprosessoren sørger også for dyp bass selv om det spilles på et relativt lavt volum, tenk deg hvor viktig dette er i daglig bruk.

 

Med SA Cockpit appen kan du optimalisere både subwooferen og de øvrige Silverback-høyttalerne dine, slik at de tilpasses perfekt til akustikken i rommet ditt. Bassfrekvenser kan være vanskelige å håndtere og ingen rom er like. SA Cockpit sin romkalibrering hjelper deg å fylle hele rommet med bass fra subwooferen.

 

Sub Solo drives av to forsterkere, noe som bidrar til at den har skikkelig punsj i lyden. Det er også laget tre forskjellige Ram Tweaks for Sub Solo, for deg som liker å eksperimentere med lyden. En tweak gjør at høyttaleren spiller ekstra høyt, mens en annen gjør at den går ekstra dypt.

 

For å få maksimal effekt av Sub Solo, så bør du sette den i et hjørne. Akustikkens lover og moderne teknologi smelter så sammen til en enestående ytelse.

 

Så kan man jo tenke, hva er bedre en én subwoofer. Svaret er enkelt, to subwoofere! System Audio introduserer derfor tvillingen til Sub Solo, nemlig Sub Duo. Sub Duo er en passiv subwoofer som du enkelt kobler sammen med Sub Solo med en kabel. Sub Solo er klargjort for å drive begge subwooferne og har to innebygde forsterkere klare til å drive Sub Duo også.

 

Det er et interesant fakta at to subwoofere yter bedre enn én. Subwooferens bidrag til det total lydbildet er helt avhengig av akustikken i et rom. To subwoofere plassert i hvert sitt hjørne er rett og slett bedre en én subwoofer alene.

 

System Audio Sub Duo

System Audio Silverback Sub Duo er den perfekte partneren til Sub Solo. Duo er identisk med Solo, men uten innebygget forsterker. Forsterkeren sitter allerede innbygget i Sub Solo. Dette forklarer hvorfor Duo er rimeligere, men også hvorfor de må være koblet til hverandre for å fungere i perfekt samspill. Det medfølger en 10 meter lang kabel for tilkobling til Sub Solo.

 

Med adaptiv bass og romkorreksjon, så er Sub Solo en nyskapende subwoofer. Lyden er kontrollert av en innebygget DSP som kontrollere Vulcano 8 basselementet ned til de absolutt laveste frekvensene for film og musikk. Den samme DSP'en kontrollerer også Sub Duo.

 

Når Sub Solo og Sub Duo plasseres (for eksemple) i motsatte hjørner av et rom, så får du den aller beste utnyttelsen. Hjørneplassering av subwooferne gir færrest lydrefleksjoner og resultatet er en uvanlig bra kombinasjon av pønsj og dybde i lyden. Dette er mulig fordi høyttalerne har romkorreksjon som igjen er kontrollert av en DSP.

 

Oppsettet av subwooferne gjøres enkelt i appen SA Cockpit, hvor du setter lydnivå, delefrekvens, fase, avstand til lytteposisjon og romkorreksjon. Resultatet er enestående lyd du knapt har hørt maken til.

Teknisk info

Sub Solo

Dimensions (WxHxD) cm: 42x31x20.5 incl front grille, excl. wall bracket (2 cm)

Recommended placement: corner, on floor or wall

Frequency range: 17-250 Hz

Finish: White satin / Black satin

Built-in amplifiers: 4 x 150 Watt (two amplifiers prepared for Sub Duo)

Standby power consumption: 2 Watt

Inputs: WiSA (wireless) analog XLR

Output: for Silverback Duo

 

Sub Duo

Dimensions (WxHxD) cm: 42x31x20.5 incl front grille, excl. wall bracket (2 cm)

Recommended placement: corner, on floor or wall

Frequency range: 17-250 Hz

Finish: White satin / Black satin

Input: From Silverback Solo, 4-pin mini-DIN connector (10 meter interconnect cable  for sub-solo included)

Kundeanmeldelser
236924