System Audio Silverback 1 - Sort Aktive trådløse høyttalere System Audio Silverback 1 - Sort Aktive trådløse høyttalere System Audio Silverback 1 - Sort Aktive trådløse høyttalere System Audio Silverback 1 - Sort Aktive trådløse høyttalere System Audio Silverback 1 - Sort Aktive trådløse høyttalere System Audio Silverback 1 - Sort Aktive trådløse høyttalere System Audio Silverback 1 - Sort Aktive trådløse høyttalere

System Audio Silverback 1 - Sort

Aktive trådløse høyttalere

System Audio Silverback 1 er en helt ny høyttaler i Silverback-serien. Silverback 1 har på lik linje med de andre høyttalerne i denne serien innebygget forsterker og er trådløse. Alt du trenger er tilkobling til strøm og en kontrollenhet, så er du i gang. Silverback 1 kan både henges på veggen og plasseres på en hylle eller en benk. Alene får du et diskret høyttalersystem med særdeles god lydkvalitet, men Silverback 1 er også meget godt egnet i en komplett Silverback hjemmekino. Pris per par.

Tester av SA Silverback 1:

Varenr: 118285
22 495,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Silverback 1 er det nyeste medlemmet i System Audios prisvinnende Silverback-serie. Den er laget for musikkelskere og for store lydopplevelser, uten å måtte ha store høyttalere.

 

Silverback 1 har samme størrelse som et A4 ark sett forfra. Men selv om det er en liten høyttaler, har den ingen problemer med å fylle små og mellomstore rom med glimrende lyd. Det er overraskende hvordan en så diskret høyttaler leverer lyd med så bra kvalitet.


 

Kan plasseres hvor som helst

Heng den på veggen eller plasser den på en hylle. En strømkabel er alt som trengs for at Silverback skal bli ditt trådløse musikksystem, eller del av et hjemmekinoanlegg. Helt uten at du må trekke lange høyttalerkabler.


 

Prisvinnende lyd og brukervennlighet

Silverback er en serie med trådløse høyttalere som virkelig har løftet listen for hvor bra trådløs lyd man kan få. Alt du trenger er et par høyttalere og en liten kontrollenhet av typen Stereo Hub eller Surround Hub. Det er enkelt å bruke og du slipper masse ledninger.

Internasjonale testmagasiner har gitt Silverback høyttalerne med den prestisjefylte EISA-prisen tre år på rad. Og det er ikke uten grunn. Du kan koble til TV, platespiller, datamaskin, cd-spiller og spillkonsoll og integrere de i ditt trådløse musikksystem. Systemet ditt kan være akkurat så enkelt eller komplekst som du selv ønsker.

 

Og lyden....

Det første man legger merke til når man hører et par Silverback høyttalere, er den gode og behagelige bassen. Lyden er rik og varm, selv når du spiller på lavt volum. Dette er takket være spesialutviklede høyttalerelementer som er en perfekt match med de innebygde forsterkerne. Silverback høyttalerne låter generelt mye større enn hva deres fysiske størrelse tilsier.

Det neste som overrasker deg er høyttalernes evne til å gi stemmer liv og lyden fra instrumentene er klar og detaljert. Silverback 1 er en 100% digital høyttaler og er bygget helt uten passive kretser som kan gjøre lyden ullen og uklar. Silverback leverer i stedet en svært livaktig lydopplevelse.

 

Teknisk info
Dimensjoner BxHxD cm: 21 x 32,5 x 13,5
Anbefalt plassering: På vegg eller hylle
Frekvensområde: 45-25.000Hz +/- 1.5dB
Finish: White Satin / Black Satin
Innebygget forsterker: 2 x 80 watt (2-way active)
Innganger: Trådløs WISA og linjeinngang.
Basselement: 1x Silverback 3.6 (5,5")
Diskant: 1x DXT Ti (1" soft dome)
Forbruk i standby: <2 watt
Veggbrakett: Innebygget, klargjort for W.5
Anbefales brukt med: Stereo Hub og Surround Hub
Kundeanmeldelser
216081