System Audio Legend 60.2 Silverback - Aktiv høyttaler System Audio Legend 60.2 Silverback - Aktiv høyttaler System Audio Legend 60.2 Silverback - Aktiv høyttaler System Audio Legend 60.2 Silverback - Aktiv høyttaler System Audio Legend 60.2 Silverback - Aktiv høyttaler System Audio Legend 60.2 Silverback - Aktiv høyttaler System Audio Legend 60.2 Silverback - Aktiv høyttaler

System Audio Legend 60.2 Silverback

Aktive trådløse høyttalere - Hvit

System Audio Legend 60.2 Silverback lar deg oppleve storslått High-End lyd uten at stuen trenger å se ut som et gutterom. Med innebygget forsterker og mulighet for trådløs tilkobling kan du glemme kabelrot og store stygge bokser. System Audio Stereo Hub kan kjøpes i tillegg og lar deg tilkoble de fleste kilder både kablet eller trådløst. Du kan også benytte kablet tilkobling via høyttalerens XLR-kontakt. Pris pr par.
Varenr: 113765
69 995,-
-+
grey-stock-iconInnkommende (13 dager)
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

For snart 100 år siden brakte de første høyttalerne musikk inn i våre stuer, sammen med en mengde utstyr, kabler og knapper. System Audio har ryddet opp i rotet og lar deg slippe unna med bare 2 høyttalere og en liten HUB som kan gjemmes bort. Koble kun til strøm og du har et lydsystem som kan konkurrere med hva som helst av systemer i sin klasse. Den nye versjonen, System Audio Legend 60.2 Silverback har ingen synlige skruer på elementrammen, en litt tykkere frontplate og en annen festeanordning av frontgrillen.

 

 • Gulvhøyttaler
 • Aktiv 4-veis konstruksjon
 • Lukket kabinett
 • 4 forsterkere i hver høyttaler
 • 560 watt total effekt pr høyttaler
 • DXT akustisk linse
 • WiSA trådløs mottaker
 • DSP
 • Adaptiv bass
 • XLR-kontakt
 • 24 bit / 96 kHz
 • Frekvensområde 17 – 25.000 Hz
 • Kan utvides til 7.1 hjemmekino
 • Leveres med hvit grill som standard. Kan bestilles med sort grill ved å kontakte oss.

 

 

SA Legend 60.2 Silverback basseng bakgrunn

 

 

Musikk med nerve og sjel

For å lage et vellykket produkt er det ikke bare de tekniske verktøyene som er nøkkelen til suksess. For System Audio er musikken det viktigste. Det betyr at System Audio har et sterkt fokus på lyden og tester høyttalerne på en rekke forskjellige måter for å sikre at de låter helt perfekt. De benytter en stor gruppe musikere og musikkelskere for å teste produktet. Deres jobb er å teste høyttalerne med alle typer musikk og lytte til om det er lett å følge rytmen i musikken, og om vokaler og instrumenter presenteres på en måte som er engasjerende å lytte til.

 

 

System Audio Legend 60 Silverback trådløs høyttaler

 

 

Kjellerdyp bass

Basselementene som sitter i Legend 60.2 Silverback er spesialutviklet til denne høyttaleren. Elementet er laget av karbonfiber og har 40 % lenger slaglengde enn det man normalt finner på tilsvarende elementer. Takket være de innebygde forsterkerne og den digitale signalprosessoren leverer denne høyttaleren bass helt ned til 17 Hz.

 

 

System Audio Legend 60 Silverback trådløs høyttaler

 

 

DXT akustisk linse

Diskanten i Legend 60.2 Silverback benytter et ultra-lett materiale som er lettere enn en fjær. Diskanten er svært presis og lar deg høre alle nyanser i musikken. System Audio benytter den patenterte akustiske linsen kalt DXT. Denne sørger for at spredningen av lyden fra diskanten er svært kontrollert og man unngår forvrengning som følge av refleksjoner fra andre flater. Hele rommet blir fylt med lyd og du trenger ikke å sitte i sweet-spot for å få et komplett lydbilde.

 

 

System Audio Legend 60 Silverback trådløs høyttaler

 

 

Gjør det trådløst

SA Legend 60.2 Silverback kan kobles til ditt anlegg med kabel via høyttalerens XLR-kontakt. Du kan også erstatte kabelen med System Audios Stereo HUB som gir en trådløs overføring som er like god som verdens beste kabel (HUB må kjøpes i tillegg). System Audio benytter den trådløse standarden WiSA som betyr at signalet overføres med 24 bit/96kHz oppløsning og kan snakke trådløst med andre enheter som også bruker WiSA (f.eks Bang&Olufsen, LG, Pioneer, Onkyo, Primare og en rekke flere produsenter). Det trådløse systemet er forberedt på 7.1 hjemmekinolyd.

 

Stereo HUB er svært godt utstyrt med tilkoblingsmuligheter og har følgende tilkoblinger:

 • 3 x optical inputs
 • 1 x coax
 • 1 x minijack
 • 1 x RCA
 • Airplay
 • Chromecast
 • Bluetooth
 • DLNA
 • USB Audio
 • 24 bit / 192 kHz
 • HDMI (ARC)
 • Spotify Connect

 

 

System Audio Legend 60 Silverback trådløs høyttaler

 

 

Hvorfor velge en trådløs aktiv høyttaler?

Rent praktisk er den mest åpenbare fordelen enkelhet. Man trenger i utgangspunktet kun 2 høyttalere med en sender som kobles til strøm, og du har et komplett anlegg.

 

I tillegg er det en rekke tekniske fordeler som har store utslag for lydkvaliteten. I et tradisjonelt anlegg går signalet fra forsterkeren gjennom et delefilter før det når elementene. I delefilteret vil det alltid være et signaltap som kan variere ganske kraftig med hvor komplisert delefilteret er. I en aktiv høyttaler benytter man istedenfor et delefilter en DSP (digital signalprosessor) som sitter før forsterkeren slik at forsterkeren kobles rett til elementet uten signaltap idet hele tatt. I SA Legend 60.2 Silverback har du 4 forsterkere i hver høyttaler. Dette gir en vesentlig bedre effektutnyttelse som er svært hørbar.

 

En DSP gir også en helt annen kontroll på signalet som man ikke klarer å oppnå med et tradisjonelt delefilter. Man kan sy overgangen mellom elementene mer sømløst sammen og kontrollere frekvensresponsen bedre slik at høyttaleren spiller mer lineært.

 

Når man spiller høyt vil elementene alltid oppføre seg slik at de prøver å holde igjen og gi mer motstand (litt som å kjøre bil med håndbrekket på). Med en DSP kan man kompensere for denne effekten slik at lydbildet ikke faller sammen når man ber høyttaleren om å spille høyt. Ved lavt volum vil de fleste høyttalere mangle fylde. I og med at folk flest spiller lavt 90% av tiden innebærer det at man nesten aldri utnytter potensialet i anlegget storparten av tiden man bruker det. DSPen i Silverback kompenserer for denne effekten og gir deg 100% ytelse 100% av tiden du bruker ditt anlegg.

 

 

System Audio Legend 60 Silverback trådløs høyttaler

 

Teknisk info
Total amplifier power 560 Watt (4- way active)
Frequency range +/- 1.5 dB 17-25.000 Hz
Cabled analogue input Balanced / unbalanced XLR
Tweeter Legend DXT
Midrange Legend 15/4
Woofers 4 x Legend 15/8
Principle Active 4-way sealed
Upgradable DSP Yes
Built-in wireless WiSA receiver Yes
Upgradable to wireless 7.1 home theatre Yes
Input Voltage 100-240 Volts AC
Packing Individually
Weight loudspeaker (kgs) 27.2
Dimensions (WxHxD) cm 20 x 118 x 23.5
Width incl. feet 31 cm
Recommended placement Floor, 15-35 cm from wall
Finish White Satin and Black Satin
Utvidet garanti 7 år ved registrering hos System Audio

 

Tilbehør
Kundeanmeldelser
146598