Sonus Faber Gravis II Subwoofer 10" - Valnøtt Sonus Faber Gravis II Subwoofer 10" - Valnøtt Sonus Faber Gravis II Subwoofer 10" - Valnøtt Sonus Faber Gravis II Subwoofer 10" - Valnøtt Sonus Faber Gravis II Subwoofer 10" - Valnøtt Sonus Faber Gravis II Subwoofer 10" - Valnøtt Sonus Faber Gravis II Subwoofer 10" - Valnøtt Sonus Faber Gravis II Subwoofer 10" - Valnøtt Sonus Faber Gravis II Subwoofer 10" - Valnøtt

Sonus Faber Gravis II

Subwoofer 10" - Valnøtt

Sonus Faber Gravis II er en kompakt og elegant subwoofer som er med sin flotte møbelfinish enkelt kan plasseres i en vanlig stue. Gravis er det perfekte valget for å oppgradere ditt gode stereoanlegg med ekte dyp HiFi-bass.
Gravis II vil matche enhver god høyttaler, men er det selvfølgelige valget til Sonus Faber sin Sonetto serie som den også er finish-matchet mot.

Varenr: 129409
13 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den første subwooferen Sonus Faber produserte het Gravis FB100 og ble lansert i 1986. Med den nye Gravis serien går Sonus Faber tilbake til røttene og inkorporerer den nyeste teknologien samtidig som de bevarer den naturlige lyden og det eksklusive italienske håndverket de er så kjent for.

 

  • 350 watt (RMS) kontinuerlig
  • 700 watt spisseffekt
  • Bestykning: 10" aktiv/10" passiv
  • Frekvensområde: Ned til 25 Hz ved -6 dB
  • Innganger: Høyttalernivå Speakon, lavnivå RCA og LFE RCA
  • Delefrekvens: 30 - 120 Hz

 

Naturlig lyd, naturlige materialer!

Gravis II har en kombinasjon av et aktiv 10" nedad rettet element med et passivt 10.5" element i front.  Det aktive elementet benytter en stiv og lett papirmembran, har stor slaglengde og er montert i en solid og resonansfri metallramme. Strømsterk 350 watts A/B forsterker som leverer opptil 700 watt i peak, Gravis II har imponerende dyp og kraftig bass med frekvensrespons ned til 25 Hz (-6dB).

 

 

Sonus Faber Gravis II subwoofer

 

Slavebass

Når man har et lukket kabinett med lite volum får man ofte en stram og presis bass, men man vil mangle fylden man får fra større kabinetter med bassport. Ved å benytte slavebasser "lurer" man det aktive elementet og subwooferen oppfører seg som om kabinettet er mye større. Det aktive elementet beveger seg som et stempel i det lukkede kabinettet og lufttrykket setter slavebassen i bevegelse. Ved å benytte slavebassprinsippet unngår man ulyder fra bassporter og man kan benytte et mindre kabinett og fremdeles få en fyldig bassrespons.

 

 

Sonus Faber Gravis II subwoofer

 

Gjennomført kvalitet

Sounus faber gir deg en helt unik eierglede. I tillegg til den fantastiske lydkvaliteten er kabinettet konstruert med en gjennomført kvalitet man sjelden finner noe sted. Gravis er laget for å være en perfekt match til Sonetto-serien og man finner igjen elementer som den håndsydde lærtoppen med inngravert Sonus Faber logo.

 

 

Sonus Faber Gravis II subwoofer

 

Tilkoblinger

Subwooferen har både høy og lavnivå (høyttaler og linje) innganger med separate volumjusteringer for hver av inngangene. I stereo-oppsett anbefales høynivå som sikrer optimal lydmessig integrasjon med hoved høyttalerne. For surround-oppsett kan både høy og lav inngang (tilkobling på høyttaler uttak og linje utgang – subwoofer) benyttes med individuell tilpasning av bassnivået til stereo og hjemmekino.

 

 

Sonus Faber Gravis II subwoofer

 

Teknisk info
SYSTEM Passive radiator bass-reflex loading active subwoofer
SPEAKERS 1 x 260mm (10”) very long throw, treated paper cone, wide rubber surround woofer
AMPLIFICATION High linearity Class AB, 350 W rms, 700 W (peak)
FREQUENCY RESPONSE From 25/35 Hz to Fc (user adjustable)
MAINS INPUT VOLTAGE Factory selected, 120Vac - 60Hz or 230 Vac - 50 Hz
FUSE

T6.3A (110Vac, 60Hz); T3.15A (230V, 50Hz)

Output signal short circuit

Over-heating

DC fault

CONTROLS

Independent Master and LFE volume controls

Continuously adjustable Crossover frequency (30 to 120Hz),

slope 24dB/oct

Signal phase inversion switch (0/180°)

Auto switch-on/off (deselectable)

AUDIO SIGNAL INPUTS

LFE (Low Frequency Effect), single phono plug

Line level signal, single phono plug

High level signals, Neutrik 4-pole Speakon©

POWER CONSUMPTION

0.5 W (Stand-by)

450W (Rated power)

DIMENSIONS (HxWxD) 404 x 356 x 408 mm including feet
WEIGHT 21,5 Kg
DOWNLOAD Manual
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102077