102407

RHA CL1

In-ear ørepropper - Sort

RHA CL1 Ceramic er ekte High-End propper for musikkelskere. CL1 benytter en 2-veis konstruksjon der et dynamisk basselement tar seg av frekvenser under 8kHz mens et keramisk diskant element tar seg av frekvensene over 8kHz.
Varenr: 125592
2 990,-
-+
2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

RHA CL1 Ceramic er ekte High-End propper for musikkelskere. CL1 benytter en 2-veis konstruksjon der et dynamisk basselement tar seg av frekvenser under 8kHz mens et keramisk diskant element tar seg av frekvensene over 8kHz og sørger for et naturtro lydbilde med svært høy presisjon.

CL1 er beregnet for bruk med en ekstern hodetelefon forsterker/DAC.

Sprøytestøpt ZrO2 hus

Huset til proppene er ergonomisk utformet med en syvtrinns keramisk støpeprosess som sikrer lav akustisk forvrengning i kammeret, og du kan skifte mellom forskjellige lydfiltre

Avtagbare kabler

Med CL1 følger det med 2 sett kabler. En med vanlig minijack kontakt og en 4-pin mini-XLR kontakt. Kabelen med minijack kontakt benytter oksygenfritt kobber og 4pin mini-XLR kabelen benytter RHA's silver core Ag4x fullbalanserte kabel. Begge kablene er konstruert for å sørge for god kanal-separasjon. 

Perfekt tilpasset

Kabelen som går inn til huset på proppen er foldbar og kan perfekt tilpasses ditt øre slik at proppen sitter perfekt. Det følger med 11 par ulike propper i esken.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Hodetelefoner
Gruppe 3 In-Ear
Merke RHA


  • Element: dynamisk basselement, keramisk diskantelement
  • Frekvensområde: 16-45.000Hz
  • Impedans: 150 ohm
  • Følsomhet: 89dB
  • Vekt: 14 gram (uten kabel)
  • Kabel: multicore OFC + AG4x
  • Kontakt: 3.5 mm eller 4-pin mini-XLR
Alternativer
SUPPORT
102407