Pro-Ject Vinyl Clean Til rens av vinylplater og stift Pro-Ject Vinyl Clean Til rens av vinylplater og stift Pro-Ject Vinyl Clean Til rens av vinylplater og stift Pro-Ject Vinyl Clean Til rens av vinylplater og stift Pro-Ject Vinyl Clean Til rens av vinylplater og stift Pro-Ject Vinyl Clean Til rens av vinylplater og stift Pro-Ject Vinyl Clean Til rens av vinylplater og stift

Pro-Ject Vinyl Clean

Til rens av vinylplater og stift

Gi dine dyrebare vinylplater den oppmerksomheten de fortjener med Pro-Ject Vinyl Clean og nyt krystallklar lyd fra din samling av klassiske plater!
Varenr: 118968
149,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject Vinyl Clean

Pro-Ject presenterer den nyeste teknologien innen rensing av dine dyrebare vinylklassikere! Vinyl Clean rulles over platene og trekker til seg støv og urenheter uten å legge igjen rester. Den renser dypt ned i rillene. Med Pro-Ject's avanserte teknologi kan du nå nyte krystallklar lyd fra dine favorittplater, uten å bekymre deg for støv og smuss som kan føre til dårlig lydkvalitet. Vinyl Clean egner seg også utmerket til rensing av stiften. 

Vinyl Clean er spesielt utviklet for å møte behovene til vinylentusiaster som ønsker å ta vare på samlingen sin på best mulig måte. Den høyteknologiske renseprosessen fjerner ikke bare overfladisk smuss, men også dype og vanskelige flekker som kan ødelegge vinylens lydkvalitet over tid.
 

Gi dine dyrebare vinylplater den oppmerksomheten de fortjener med vår Pro-Ject's Dry-cleaning at your hands-teknologi, og nyt krystallklar lyd fra din samling av klassiske plater!
 

• Høyteknologisk tørrrensing
• Absorberer støv og andre skadelige partikler
• Renser plater og pickup-er
• Gir bedre lyd og lengre levetid for platene dine
• Fjerner skitt grundig og skånsomt
• Etterlater ingen rester
• Kan brukes flere ganger
• Basert på naturlige ingredienser

Alternativer
Kundeanmeldelser
224010