Pro-Ject WMI Rack 5/4 - Sort Vegghylle for stereokomponenter Pro-Ject WMI Rack 5/4 - Sort Vegghylle for stereokomponenter Pro-Ject WMI Rack 5/4 - Sort Vegghylle for stereokomponenter

Pro-Ject WMI Rack 5/4 - Sort

Vegghylle for stereokomponenter

Pro-Ject relanserer sin klassiske vegghylle, basert på den legendariske modellen Pro-Ject 5.
Varenr: 118928
7 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject WMI Rack 5/4 - sort

En klassiker vender tilbake!
Etter over 30 år relanserer Pro-Ject et klassisk produkt som var revolusjonerende på den tiden og fortsatt er det. P5 var det 5. produktet Pro-Ject lanserte på markedet.Heinz Lichtenegger har alltid vært på utkikk etter lydforbedringer, spesielt for analoge produkter. Han innså snart at den mekaniske grunnmuren til en platespiller er avgjørende for en ren og dynamisk åpen, uforandret lyd.

 

Heinz oppnådde de beste resultatene ved å koble platespilleren til et objekt med stor masse. Ideen var å overføre alle vibrasjoner - fra både eksterne (fottrinn) og interne kilder (sporing av platen) - til den store massen. Den virkelige massen - også kalt mekanisk grunnmur - er enten veggen (murstein eller betong) eller gulvet. Å montere platespilleren på en lettvekts, stiv veggkonsoll eller stativ er den beste måten å overføre alle resonanser og vibrasjoner til massen.

 

Med denne ideen for øye designet Heinz Lichtenegger og hans gode venn Heinrich Prohaska en revolusjonerende veggkonsoll for å oppfylle denne oppgaven. De baserte designet sitt på forskning fra Wien Universitet for Teknologi.
 

Rammetykkelse, materiale og form
WMI Rack 5/4 har utnyttet denne forskningen i sitt design, hvor form, størrelse og vinklet konstruksjon av stålrammene er nøyaktig beregnet for å eliminere spredning av resonanser. Eventuelle gjenværende resonanser transporteres og kobles til ditt høymassive monteringsunderlag. Solide vegger i leiligheten din er perfekte for å gi deg den nødvendige høye massen. Rammens runde D-form garanterer at alle vibrasjoner reiser på korteste vei til veggen!

 

Lette trehyller på spikes
Nøyaktig tilpassede hyllematerialer og spesielt utvalgt stivt, lett tremateriale med høydejusterbare spikes gir deg den mest nøytrale Hifi-plattformen som er tilgjengelig.

 

Elegant og praktisk design
Det elegante utseendet til WMI Rack 5/4 kan løse lyd-, plass- og optiske integritetsproblemer i stuen din. Det lar deg montere hele Hifi-systemet ditt elegant på veggen, også i perfekt høyde for betjening.

 

• Basert på den legendariske Pro-Ject 5
• Designet med forskning fra Heinz Lichteneggers nære venn Heinrich Prohaska og Wiens tekniske universitet
• Eliminerer spredning av resonanser og overfører dem til veggen
• Ingen innvirkning fra støtstøy eller vibrerende gulv
• Sofistikert, stiv stålrammekonstruksjon
• Særdeles utvalgte stive, lette trehyller
• Høydejusterbare spisser for å justere hver hylle
• Elegangt praktisk design
• Monteringsanbefaling: Mur- eller betongvegger - fastheten avhenger av vegg og monteringsutstyr
• Produsert i Europa

Teknisk info
MaterialSteel frame construction, wood shelves
Dimensions530 x 1000 x 406 mm (W x H x D)
Surface area498 x 355 mm (W x D)
Max. height between shelves167 mm
Space between wall and shelf for cables50 mm
Weight12.6 kg
Max. weight load per shelf50 kg*
Kundeanmeldelser
223452