Pro-Ject E1 Phono Platesspiller med riaa-trinn Pro-Ject E1 Phono Platesspiller med riaa-trinn Pro-Ject E1 Phono Platesspiller med riaa-trinn Pro-Ject E1 Phono Platesspiller med riaa-trinn Pro-Ject E1 Phono Platesspiller med riaa-trinn Pro-Ject E1 Phono Platesspiller med riaa-trinn

Pro-Ject E1 Phono

Platesspiller med riaa-trinn

En platespiller for alle - håndlaget i Europa! Enkel men meget god platespiller med innebygget riaa-trinn. Den kommer montert ferdig med Ortofon OM5e pickup. Støvdeksel følger med.
Varenr: 117495
4 490,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (19 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject E1 er den første E-Line platespilleren fra Pro-Ject, med mål om å levere en flott lydopplevelse til et begrenset budsjett. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, hjemvendt eller erfaren vinylfan, Pro-Ject E1 vil ikke skuffe deg! Platespilleren leveres forhåndsjustert av erfarne teknikere på fabrikken  og sørger for de beste innstillingene for platespilleren din. Bare len deg tilbake og nyt favorittplatene dine. Den nye Pro-Ject E1 er tilgjengelig i tre forskjellige versjoner for å passe alles behov, standard, phono og BT. Alle tre modellene er utstyrt med en elektronisk hastighetsbryter på 33/45 RPM.

 

Den stilige komposittfibersokkelen er produsert nøye for å sikre at det ikke er hulrom inni. Den lette 8,6" aluminiums tonearmen med lav friksjon er optimalisert for Ortofon OM5e-pickupen og maksimerer potensialet i spilleren. Den nye hovedplaten i ABS Polymer er forsterket med spesialdesignede kanter for å skape en ideell antiresonansplattform. For å beskytte spilleren mot støv følger det med et elegant støvdeksel i akryl med justerbare hengsler. Med førsteklasses materialer, stilig estetikk og en rik, livlig lyd, har den omfattende utviklingsprosessen sørget for at det ikke er inngått noen kompromiss med lydytelsen til tross for en svært hyggelig pris.

 

I esken:

  • E1 med OM5e pickup
  • Gullbelagt RCA-kabel på 1,23m
  • Filtmatte
  • Støvdeksel
  • Adapter for 7" singler
  • Strømforsyning

 

Teknisk info
Speed33, 45 (electronic speed change)
PrincipleBelt drive
Speed variance33: 0.7% 45: 0.6%
Wow & Flutter33: 0.25% 45: 0.23%
Signal to noise65dB
Platter300 mm with felt mat
Tonearm8.6” aluminium
Effective arm length218.5 mm
Overhang22.0 mm
Effective tonearm mass7.0 g
Included accessoriesDust cover, 7" single adapter
Power consumption4.5 Watts max
Power Supply15V DC / 0,8A power supply
Dimensions420 x 112 x 330mm (WxHxD)
Weight3,5 kg net
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
204311