Pro-Ject Phono Box DS3 B - Sølv Balansert high-end Riaa-trinn Pro-Ject Phono Box DS3 B - Sølv Balansert high-end Riaa-trinn Pro-Ject Phono Box DS3 B - Sølv Balansert high-end Riaa-trinn Pro-Ject Phono Box DS3 B - Sølv Balansert high-end Riaa-trinn

Pro-Ject Phono Box DS3 B - Sølv

Balansert high-end Riaa-trinn

Helt nye Pro-Ject Phono Box DS3 B er utstyrt med funksjonalitet fra referansen RS 2, men til en svært gunstig pris. Sammen med den nye platespilleren Pro-Ject X2 B oppnår du fullbalansert signal, helt fra pickupen til forsterkeren din.

Varenr: 117197
6 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject DS3 B

Frem til nå har balanserte tilkoblinger vært eklusivt for Pro-Jects RS-serie. Phono Box DS3 B er utstyrt med en rekke teknologiske fasiliteter hentet fra Phono Box RS2, men til en gunstigere pris. En av disse teknologiene er Pro-Jects helt nye True Balanced Connection.

 

Robust konstruksjon

DS3 B er utrustet med et stålkarosseri som gjør enheten svært robust og isolert. Magnetiske trepaneler selges separate og kan endre hele det visuelle utseendet. Du kan koble til opp til 2 platespillere samtidig, og alle parametre for hver inngang lagres i enhetens minne.

 

Naturlig balansert

Platespillerpickuper er balanserte signalledere av natur, men på grunn av det interne ledningssytemet i MM-pickuper trenger du en MC-pickup for å nyte dette naturlige signalet fullt ut. Kombinert med Pro-Jects nye True Balanced Connection-kabler har du tilgang til teknologi som kun har vært tilgjengelig i de aller dyreste Phono-trinn tidligere. 

 

 

Rent signal

Phono Box DS3 er utstyrt med et fullt balansert gain-stage-design. Om så du bruker RCA eller balanserte tilkoblinger vil det symmetriske systemet optimalisere støynivået, slik at RIAA-trinnet blir matet med det reneste signalet som overhodet mulig.

 

 

"True Balanced Connection"

Det symmetriske designet er et av de grunnleggende designprinsippene som gjør DS3 så kraftig som den er. Et balansert gain-stage-system kan hente ut de alle fineste musikalske detaljene, og dermed filtrere ut alt av unødvendig støy som ofte kommer fra nærtstående bluetooth-høyttalere, strømledninger og forsterkere.

 

 

Hva betyr "True Balanced"?

Balanserte lydforbindelser er vanligvis kjent fra den profesjonelle sektoren som innspillingsstudioer eller livekonserter. Det er veldig viktig å ha en stabil og interferensfri forbindelse, da disse signalene vil bli sterkt forsterket. Det samme gjelder tilkoblingen fra platespilleren din til phono-forforsterkeren (riaa-trinn). Den store fordelen med en balansert tilkobling er dens evne til å fjerne oppfanget støy og forstyrrelser. Og det beste av alt er at en pickup av natur allerede er en balanserte signaltransduser! Med True Balanced bruker du rett og slett alt, bokstavelig talt alt, som pickupen din plukker opp fra platesporet. Du kaster ikke halvparten av det brukbare signalet, slik det gjøres i typiske single-ended RCA phono-tilkoblinger.

 

Håndlaget

Phono Box DS3 B er håndlaget i Europa av teknikere, ingeniører og designere med tiår av erfaring. Dette er et bærekraftig produkt med lang levetid og audiofil lydytelse.

 

Teknisk info
Input impedance: Stepless 10 – 1000 ohms or fix 47kOhms
Input capacitance: 50, 150, 300, 400 pF
Gain (+ 6dB using XLR Out sockets): 40, 45, 50, 55, 60, 65 dB
Signal / Noise ratio MM (40dB): 104dBV, 111dBV - ‚A‘ weighted
Signal / Noise ratio MC (60dB): 85dBV, 91dBV - ‚A‘ weighted
THD at 1 kHz: <0,001% MM, < 0,004% MC
THD (20Hz-20kHz): <0,005% MM, < 0,01% MC
RIAA-equalization curve accuracy: < 0,25dB / 20Hz - 20kHz
Subsonic filter: at 20Hz with 18dB/octave
Input: 1x 5-pin mini XLR / 1x pair XLR / 1x pair RCA phono
Line-level output: 1x pair RCA, 1x pair XLR
Wiring XLR sockets: 1 ground, 2 “hot” and 3 “cold”
Trigger In/Out: 12V on/off detector
Power supply DC: 18V/500mA
Power consumption: 18V/max.290mA DC, <0.5 W standby
Dimensions: 206 x 72 x 194 (205 with sockets) mm
Weight: 1480g without power supply
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
200068