Pro-Ject CD Box DS3 CD-spiller - Sølv Pro-Ject CD Box DS3 CD-spiller - Sølv Pro-Ject CD Box DS3 CD-spiller - Sølv

Pro-Ject CD Box DS3

CD-spiller - Sølv

Kompakt high-end cd-spiller fra Pro-Ject sin nye DS3-serie.

Varenr: 116967
8 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

CD Box DS3 - En high-end CD-spiller

CD Box DS3 tilhører den helt nye DS3-serien fra Pro-Ject. Her har Pro-Ject plukket ut de aller beste funksjonene til forgjengerne og lagt til Texas Instruments PCM1796 DAC for å gi deg den perfekte CD-spilleren. Denne har alle funksjonene du virkelig trenger. Kontroller enkelt CD-spilleren med knappene på fronten, eller med den medfølgende fjernkontrollen. Dot-matrise-displayet med høy kontrast viser deg all relevant informasjon du trenger for å spille av dine favoritt-CDer.

 

 

 

Robust 

Vanlige metallplater holder ikke for Pro-Ject. For å møte de høye kravene som kommer av å håndtere noe så ømfintlig som en CD har Pro-Ject valgt å konstruere CD Box DS3 i et massivt aluminiums-chassis. Spillerens Blu Tiger CD-80-servo utviklet av Stream Unlimited er den mest avanserte på markedet. 

 

finish color image

 

Demping

Tre myke punkter isolerer driveren fra uveøkomne vibrasjoner, mens ett hardt punkt fører høyfrekvente vibrasjoner inn i chassisen. 

 

 

 

 

Analog & digital

- Med CD Box DS3 får du begge mulighetene. Den interne TI PCM1796-DAC-en lar deg koble CD Box til en forforsterker. I tillegg kan en S/PDIF coax og optisk utgang sendes til en ekstern DAC. 

 

 

Tilbehør
Kundeanmeldelser
196420