Pro-Ject Level It - vater Platespiller tilbehør Pro-Ject Level It - vater Platespiller tilbehør Pro-Ject Level It - vater Platespiller tilbehør Pro-Ject Level It - vater Platespiller tilbehør

Pro-Ject Level It - vater

Platespiller tilbehør

Pro-ject Level It for optimal justering og oppsett av din platespiller.
Varenr: 116269
399,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Å vatre en platespiller er viktig av flere grunner:

 

Forhindre ujevn slitasje på platene: Hvis platespilleren ikke står i vater, kan nålen legge mer trykk på én side av rillen enn den andre. Dette kan føre til ujevn slitasje på platene og redusere levetiden både for platene og nålen.

 

Optimal lydkvalitet: En skjev platespiller kan føre til at nålen ikke sporer korrekt i rillen, noe som kan resultere i forvrengning, hopp eller ujevn lydkvalitet. Når platespilleren er i vater, vil nålen spore rillen jevnt, noe som sikrer best mulig lydgjengivelse.

 

Beskytte mekanikken: Hvis en platespiller ikke er i vater, kan det også påvirke andre mekaniske deler, som motoren og lageret, som kanskje må jobbe hardere for å kompensere for skjevheten. Dette kan føre til økt slitasje og redusere levetiden på spilleren.

 

Ved å vatre platespilleren, sikrer man at den fungerer optimalt, både med tanke på lydkvalitet og lang levetid for både platespilleren og platene dine.

Kundeanmeldelser
104311