Panasonic DP-UB450 4K Blu-ray spiller - Sort Panasonic DP-UB450 4K Blu-ray spiller - Sort Panasonic DP-UB450 4K Blu-ray spiller - Sort

Panasonic DP-UB450

4K Blu-ray spiller - Sort

Panasonic DP-UB450 er en avansert blu-ray spiller med utrolig 4K bildekvalitet som reproduserer filmen i tråd med regissørens intensjon.
Varenr: 130730
2 490,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (9 dager)
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Panasonic DP-UB450 er en Bluray-spiller som støtter forskjellige HDR-formater. Spilleren lever et bilde i toppklasse med teknologi som gjengir bildet i en naturlig og fantastisk 4K-oppløsning. Med levende farger og høy kontrast får du en mer naturtro virkelighetsfølelse som ikke har kunnet oppleves før.


Fantastisk 4K-bilde
Med støtte for flere formater av HDR standard for 4K UHD Blu-ray-plater HDR10 og neste generasjons standard for metadata HDR10 + vet du at spilleren vil nå filmprodusentenes og dine egne krav til god bildegjengivelse i lang tid framover. Kompatibel med HLG (Hybrid Log Gamma), får du et bredere og mer dynamisk område med bedre bildekvalitet og forbedret realisme.


Med Panasonic HDR Optimizer justeres innholdsnivået for lysstyrke med fargekurven for å gi optimal avspilling basert på standard HDR10 eller TV-bilder som mangler HDR-signal.

God lyd i utmerket kvalitet
Med støtte for flere høyoppløselige lydformater i Hi-Res Audio som WAV, ALAC og FLAC, kan du få bedre lyd med større presisjon i opp til 32-bit og 192 kHz. Sammenlignet med tradisjonelle CDer som er komprimert til 16-bit, får du et ukomprimert og slående lydbilde som er verdt å lytte til.


Integrerte apper
Koblet til TV-en din, får du ikke bare et brukervennlig grensesnitt, der du enkelt justerer innstillingene for enheten for lyd og video, du får også en fin startmeny med tilgang til populære programmer som gir deg tilgang til både materiale i UHD-oppløsning, men også HDR for å se TV i 4K.


Du bare kobler 4K Bluray-spilleren til nettverket med en Ethernet-kabel og dermed har du mulighet til å speile Android eller iOS-enheter lyd og video via spilleren til TV'en. Du kan koble til eksterne harddisker direkte i en USB-port for å bruke DP-UB450 som en mediaspiller.

USB-port for flere tilkoblingsmuligheter
Har du for eksempel bilder, video eller lydfiler lliggende på ekstern harddisk eller på USB-minne, har du enkelt mulighet til å få de opp på skjermen via USB 2.0-porten i front, som også støtter formater som MKV, DivX, mp3, FLAC og fler. Du kan lett navigere innholdet med fjernkontrollen.


Bakoverkompatibel
Din nye 4K UHD Blurayspiller gir deg mulighet til å spille av eldre CD-er og DVD-er da den også er bakoverkompatibel. Du kan også spille av film med 3D-materiale både fra disk og USB.

Ved hjelp av oppskalering til 4K UHD forbedres det som ikke har samme oppløsning fra starten, takket være den unike bildebehandlingsteknologien, som samsvarer med dine forventninger. Du får et bedre bilde og gjør dine gamle klassikere eller nye filmer verdt å se.

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
127343