Monitor Audio AWC-280 - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio AWC-280 - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio AWC-280 - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio AWC-280 - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio AWC-280 - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp

Monitor Audio AWC-280 - stk

Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp

Høyttaler for takmontering fra Monitor Audios utendørsserie, som er IP-sertifisert for blant annet saltvannsprut, UV-motstand og vibrasjoner. Denne høyttaleren er perfekt dersom du ønsker lyd på f.eks terrasse, bad eller badstu. Høyttaleren har enkel montering, og det magnetiske frontdekselet kan lakkeres for å matche tak eller vegg. Pris per stykk.
Varenr: 124127
5 995,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

God lyd uansett vær og vind

Monitor Audios allværsserie AWC er de perfekte høyttalere for lyd i krevende omgivelser. IP55-sertifisering betyr at de tåler saltvannsprut, UV-lys og vibrasjoner, og gjør dem velegnet for montering utendørs såvel som på bad eller i badstu. Kanskje du til og med ønsker godlyd i båten? Høyttalerne installeres enkelt i tak eller vegg, og den magnetiske støvgrillen kan lakkeres for å matche omgivelsene.

 

AWC-280 er en 8-tommers høyttaler som leverer skikkelig lydtrykk og bass uten å synes. Monteringsdybden er kun 98 mm, så du får plass til høyttaleren i trange vegger og tak.

 

AWC-serien låner teknologi fra anerkjente Bronze serien for i gi markedets beste lyd for innfellingshøyttalere. AWC bruker en nyutviklet og oppgradert utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer og innovativ ventilering av membranen som hindrer kompresjon og forvrenging og gir økt båndbredde.

 

Bass/mellomtone-elementene i AWC-serien er også helt nye i C-CAM® som er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen.  Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.

 

Alle modeller er såkalt rammeløse, det betyr at frontgriller er festet med neodymiums-magneter for pent utseende uten bred synlig monteringskant.

 

Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.

 

Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Teknisk info
 • Frekvensrespons: 50 Hz - 30 kHz
 • Sensitivitet: 89 dB (1W/1m)
 • Impedans: 8 Ohm
 • Maksimum lydtrykk: 109 dBA
 • Maks. effekt: 100 Watt RMS
 • Anbefalt forsterker: 20 - 100 Watt (RMS)
 • Diskantelement: 1-tommer C-CAM gold domediskant
 • Basselement: 8-tommer C-CAM basselement
 • Diameter: 285 mm (inkludert grill)
 • Dybde: 102,5 mm (inkludert grill)
 • Hulldiameter: 247 mm
 • Monteringsdybde: 97,5 mm
 • Vekt: 2,8 kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102152