Monitor Audio AWC-265 - stk Takhøyttaler 6,5", 8,8 cm dyp Monitor Audio AWC-265 - stk Takhøyttaler 6,5", 8,8 cm dyp Monitor Audio AWC-265 - stk Takhøyttaler 6,5", 8,8 cm dyp Monitor Audio AWC-265 - stk Takhøyttaler 6,5", 8,8 cm dyp

Monitor Audio AWC-265 - stk

Takhøyttaler 6,5", 8,8 cm dyp

Høyttaler for takmontering fra Monitor Audios utendørsserie, som er IP-sertifisert for blant annet saltvannsprut, UV-motstand og vibrasjoner. Denne høyttaleren er perfekt dersom du ønsker lyd på f.eks terrasse, bad eller badstu. Høyttaleren har enkel montering, og det magnetiske frontdekselet kan lakkeres for å matche tak eller vegg. Pris per stykk.

Varenr: 124124
3 995,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

God lyd uansett vær og vind

Monitor Audios allværsserie AWC er de perfekte høyttalere for lyd i krevende omgivelser. IP55-sertifisering betyr at de tåler saltvannsprut, UV-lys og vibrasjoner, og gjør dem velegnet for montering utendørs såvel som på bad eller i badstu. Kanskje du til og med ønsker godlyd i båten? Høyttalerne installeres enkelt i tak eller vegg, og den magnetiske støvgrillen kan lakkeres for å matche omgivelsene.

 

AWC-265 er en 6,5-tommers høyttaler, og fungerer perfekt i mindre rom der du ikke trenger mer lydtrykk. Monteringsdybden er kun 88 mm, så du får plass til høyttaleren i trange vegger og tak.

 

AWC-serien låner teknologi fra anerkjente Bronze serien for i gi markedets beste lyd for innfellingshøyttalere. AWC bruker en nyutviklet og oppgradert utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer og innovativ ventilering av membranen som hindrer kompresjon og forvrenging og gir økt båndbredde.

 

Bass/mellomtone-elementene i AWC-serien er også helt nye i C-CAM® som er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen.  Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.

 

Alle modeller er såkalt rammeløse, det betyr at frontgriller er festet med neodymiums-magneter for pent utseende uten bred synlig monteringskant.

 

Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.

 

Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Teknisk info

 • Frekvensrespons: 60 Hz - 30 kHz
 • Sensitivitet: 88 dB
 • Impedans: 8 Ohm
 • Maksimum lydtrykk: 105,8 dBA
 • Maks. effekt: 60 Watt RMS
 • Anbefalt forsterker: 20 - 60 Watt (RMS)

 • Diskantelement: 1-tommer C-CAM gold domediskant
 • Basselement: 6,5-tommer C-CAM basselement
 • Diameter: 250 mm (inkludert grill)
 • Dybde: 93,5 mm (inkludert grill)
 • Hulldiameter: 211 mm
 • Monteringsdybde: 88 mm
 • Vekt: 2,04 kg

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102150