Monitor Audio Silver 200 5.1 Pakke Sort - Silver 7G - 200, C250, FX, W12

Monitor Audio Silver 200 5.1 Pakke

Sort - Silver 7G - 200, C250, FX, W12

Komplett hjemmekino høyttalerpakke med høyttalere fra Monitor Audio Silver 500 7G serien.

Silver 500 7G, Silver C250 7G, Silver FX 7G og Silver W-12. Du trenger kun en hjemmekinoreceiver i tillegg.

Varenr: 116694
54 995,-Tilbudspris
Førpris: 59 975,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (29 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
   

Antall:

Fronthøyttaler:

 Monitor Audio Silver 200 7G

2stk

Vegghøyttalere:

Monitor Audio Silver FX 7G

2stk

Senterhøyttaler:

Monitor Audio Silver C250 7G

1stk

Sub:

Monitor Audio Silver W-12

1stk

 

Du trenger kun en hjemmekinoreceiver i tillegg.

 

Monitor Audio Silver 200 7G - Fronthøyttalerne

Monitor Audio Silver 200 7G er perfekt for deg som vil ha en diskret gulvhøyttaler som ikke tar mye plass. Høyttaleren presenterer et lydbilde som er velbalansert og passer til alle typer musikk. Ønsker du en hjemmekino løsning som spiller like bra på musikk og film kan du kombinere høyttaleren med senter, Atmos, subwoofer og surround-høyttalerne i serien. Høyttaleren er en 2,5-veis konstruksjon, som betyr at det nederste elementet spiller kun bass, mens det mellomste elementet spiller både bass og mellomtone.

 

  • 1 x 25mm C-CAM Gold Dome diskant
  • Uniform Dispersion Waveguide II
  • 2 x 5,25" C-CAM bass/mellomtone elementer
  • RST II (Rigid Surface Technology)
  • 2,5-veis konstruksjon
  • Slankt og stilrent kabinett
  • Perfekt i små til mellomstore rom
  • Bassrefleksport tunet for enkel plassering
  • Outrigger føtter med spikes eller gummiføtter

 

 

Monitor Audio Silver FX 7G - Vegghøyttalerne

Monitor Audio Silver FX 7G er en dedikert bakhøyttaler i Silver 7G serien. Høyttaleren benytter bi-pol og di-pol prinsippet for å diffusere lyden som kommer fra bakhøyttalerne. Du kan velge hvilken konfigurasjon høyttaleren skal ha via en bryter på baksiden. Ved di-pol konfigurering spiller den ene diskanten i motsatt fase slik at lyden rett foran høyttaleren blir kansellert. Ved bi-pol konfigurasjon spiller begge diskantene i samme fase og lyden foran høyttaleren blir ikke kansellert. En di-pol konfigurasjon vil altså diffusere lyden mer. Silver FX 7G er utstyrt med 2 stk C-CAM Gold Dome diskanter og et C-CAM 6" mellomtone/bass element.

 

 

 

Monitor Audio Silver C250 7G - Senterhøyttaleren

Monitor Audio Silver C250 7G er et selvsagt valg av senterkanal sammen med resten av Silver 7G serien. Den gjengir dialoger med klart og tydelig nærvær og har samme høye kvalitet på både lyd og finish som resten av høyttalerne i serien.

 

 Monitor Audio Silver W-12 - Subben

Monitor Audio Silver W-12 er en kompakt men kraftig subwoofer med enestående ytelse. Utstyrt med et 12" stort C-CAM element og en 500 Watt DSP-kontrollert forsterker med "switch mode" strømforsyning som gir mer dynamikk og lydtrykk. Det lukkede kabinettet gir hurtig og definert bass helt ned til 22 Hz.
Monitor Audio Silver - serie 7G


Monitor Audio har nå kommet med sin syvende generasjon av den anerkjente Silver serien. Silver serien har alltid vært modeller som gir deg virkelig god valuta for pengene. Med høy kvalitet på både lyd og finish har Silver serien vært bestselgere siden den første versjonen kom på markedet i 1999. Monitor Audio Silver 7G er stilrene og brukervennlige høyttalere, enten du bare vil ha et godt stereosystem for musikk, eller vil ha en komplett hjemmekinoløsning. Silver-serien består av både gulvhøyttalere, stativhøyttalere, Atmos-høyttalere, senterkanal, subwoofer og bakhøyttalere som kan monteres på vegg eller stativ. Syvende generasjon Silver-serie er oppgradert på en rekke viktige punkter og setter en ny standard for pris/ytelse i sin klasse.

 

 

RST II – ny og forbedret Rigid Surface Technology


Monitor Audio har i lang tid forsket på og forbedret deres RST II teknologi. Ved å benytte små fordypninger i et nøye utregnet mønster i membranens overflate, kan man få et lett materiale til å bli enda sterkere og stivere. Teknologien gjør at membranen ikke bøyes så lett, og man kan benytte enda lettere materialer som lar elementet respondere raskere på variasjoner i musikksignalet, uten forvrengning.

I Silver 7G serien er teknologien oppgradert ytterligere ved å benytte en aluminium legering som gir enda større stivhet og styrke, samtidig som alle fordelene bevares - lav forvrengning, høy effekthåndtering og glimrende spredningskarakteristikk. Elementene kan spille enda høyere uten å forvrenge og komprimere. RST II teknologien finner du i alle bass og mellomtone elementene i Silver 7G serien.

 

 

Uniform Dispersion Waveguide II


Monitor Audio Silver 7G seriens diskant sitter i en waveguide som har en nøye utregnet profil, beregnet ved hjelp av simuleringsverktøyet Finite Element Analysis. Uniform Dispersion Waveguide II er videreutviklet med en kompresjons ring som ligger over opphenget og diskant-domen.

 

Dette forbedrer lyden på en rekke punkter:

Økt sensitivitet: Kompresjonsringen øker diskantens sensitivitet, som reduserer forvrengning og jevner ut frekvensresponsen over 10 kHz. Høyttaleren vil være mer behagelig å lytte til, og kan spille høyere.

Jevn spredningskarakteristikk: Diskanten har en mer kontrollert spredning av lyden utenfor aksen, slik at lytterposisjonen er mer fleksibel, siden den tonale balansen ikke endrer seg drastisk selv om du ikke sitter midt i «sweet-spot» mellom høyttalerne.

Forbedret timing: Waveguidens dybde lar diskantens talespole være posisjonert dypere inn i kabinettet slik at den er mer på linje med bass/mellomtone elementet. Dette gir bedre timing fordi lydbølgene fra diskant og bass/mellomtone treffer øret samtidig.

Lavere delefrekvens: Den økte effektiviteten i spredningskarakteristikken man får med waveguiden gjør at man kan benytte en lavere delefrekvens. Dette er spesielt nyttig på de større modellene, siden større elementer vil ha en smalere spredning når de spiller høyere opp i frekvens. Ved å dele diskantfrekvensen lavere kan man bevare den brede spredningskarakteristikken i resten av elementene slik at du kan nyte god musikk uansett hvor du oppholder deg i rommet.

 

 

Oppgradert C-CAM diskant


Diskanten i Monitor Audio Silver 7G serien er redesignet med en helt ny magnetstruktur, nytt grill-design og bak-kammer. Den oppgraderte magnetstrukturen lar elementet vandre mer lineært og gir en enda jevnere frekvensrespons. Den nye grillen har diffusjonshull i et heksagonalt mønster som er optimalisert for å utnytte den nye waveguiden. Det ventilerte bakkammeret leder effektivt bort energien som bygger seg opp bak elementet og sørger for en jevn og presis frekvensrespons.

 

C-CAM bass/mellomtone element


Silver 7G serien benytter C-CAM bass/mellomtone elementer som er forbedret med Damped Concentric Mode (DCM) teknologi. Dette lar høyttaleren spille fyldigere og dypere samtidig som den gjengir signalet presist med minimal forvrengning. C-CAM-materialet (Ceramic-Coated Aluminium Magnesium) ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning. Med den nye aluminium-legeringen er elementet enda lettere og stivere, slik at det makter å spille høyere uten å komprimere og forvrenge.

 

 

Damped Concentric Mode (DCM)


Monitor Audio har benyttet simuleringsverktøyet Finite Element Analysis for å optimalisere elementets geometri der membranen og opphenget overlapper. Resultatet er at opphenget jobber bedre sammen med membranen og lar denne spille med større presisjon og nøyaktighet.

 

 

Nytt delefilterdesign


Delefilterets oppgave er å splitte og fordele signalet til høyttalerens elementer og sørge for at disse spiller sammen som én enhet. Godt delefilterdesign begynner allerede ved valg av elementer, og her har Monitor Audio en stor fordel fremfor mange av sine konkurrenter. Ved at de produserer og utvikler elementene selv, kan disse tilpasses så de passer perfekt til hverandre. Monitor Audio Silver 7G serien benytter tredjeordens delefilter til alle diskantene og en kombinasjon av andre og tredjeordens delefilter til mellomtone og basselementene. Resultatet er et helhetlig lydbilde som henger perfekt sammen, med høy troverdighet.

 

 

 

Nytt kabinettdesign


Det er ikke bare innmaten i Monitor Audio Silver 7G som har fått en oppgradering. Kabinettet har også fått et løft, som ikke bare gir et mer appellerende utseende, men også er med på å forbedre høyttalerens ytelse.

Silver 7G serien er tilgjengelig i en rekke vakre finisher. Du kan velge mellom ekte treverk, sort pianolakk eller en matt malt overflate. Kvaliteten på finishen er svært høy med tanke på prisklassen. De medfølgende gummiføttene gir høyttaleren god kontakt mot underlaget og et bedre fundament. De nye frontgrillene er oppgradert med finere tekstur og er festet med magneter, slik at det er enklere å ta av og på grillen og du slipper knotter som knekker.

 

Britisk Hi-Fi-design


Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.

Kundeanmeldelser
191245