Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler Monitor Audio Apex A10 kompakthøyttaler

Monitor Audio Apex A10

Kompakt høyttaler - Sort høyglans

Monitor Audio Apex 10 er den ultimate designhøyttaler. Ikke bare spiller den glimrende på musikk og film alene, men den kan også matches som en kompakt problemløser der plassen er begrenset. 5,5" C-CAM RST bass og Gold C-CAM diskant. Pris per stk

 

Teknisk Ukeblad Monitor Audio Apex Trusted Reviews Monitor Audio Apex What Hi Fi Monitor Audio Apex

Varenr: 114023
6 995,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (21 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Monitor Audio Apex 10 er den ultimate designhøyttaler. Ikke bare spiller den glimrende på musikk og film alene, men den kan også matches som en kompakt problemløser der plassen er begrenset. 5,5" C-CAM RST bass og Gold C-CAM diskant.

 

Monitor Audio Apex serien er flaggskipet av designmodeller fra MA og vil kunne erstatte konvensjonelle kabinetthøyttalere av høy kvalitet med små eller ingen kompromisser. Teknologien er hentet fra Silver serien og dette gir egenskaper som andre «pene» høyttalere bare kan drømme om. Apex har høstet tester og anerkjennelse i hele verden. På grunn av sin høye kvalitet så passer Apex blander perfekt inn sammen med både Silver og Gold modeller om det av en eller annen grunn er lite plass eller fordi det rett og slett ser bedre ut med en ekstra kompakt høyttaler.

 

Apex serien bruker en nyutviklet og oppgradert utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer av membranen og et optimert bakkammer og innovativ ventilering av membranen som hindrer kompresjon og forvrenging og gir økt båndbredde.

 

Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM som er støpt uten svake punkter i membranen. De bruker i tillegg RST profilering av membranen som gir økt stivhet og redusert forvrenging. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.

 

Kabinettene er støpt i aluminium for maksimal styrke og fleksibilitet, og sammen med geniale oppheng og stativer som gjør Apex enklere å henge opp og integrere i rommet enn noe annet.

 

Både bass og diskant-elementene har en unik og genial innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.

 

Apex serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir lavere forvrenging i bassgjengivelsen.

 

Frontgriller er festet med neodymiums-magneter for pent utseende med frontdeksel på eller avmontert.

 

Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Teknisk info

Frequency Response +/- 3dB 60 Hz - 35 KHz

Sensitivity (1W@1M) 87 dB

Driver Compliment 1 x 140mm (5 1/2") RST® mid-bass driver 1 x 25mm (1") C-CAM® gold dome tweeter

Nominal Impedance 8 Ohms

Maximum SPL (each) 110.8 dBA

Recommended Amplifier Requirements (RMS) 25 - 100W

Bass Alignment Front ported - bass reflex. HiVE®II port system

Power Handling (RMS) 100W

Crossover Frequency 3.0kHz

External Dimensions: (H x W x D) 250 x 140 x 140 mm 

Weight (Individual) 3.95 kg

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
103774