Meze Advar In Ear Monitor Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket Meze Advar In Ear Monitor Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket Meze Advar In Ear Monitor Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket Meze Advar In Ear Monitor Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket

Meze Advar In Ear Monitor

Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket

Estetikken til ADVAR minner om en glitrende perle som transporterer deg igjennom et mystisk folkeeventyr. Lyden som skjuler seg på innsiden er legendarisk - detaljerik, naturtro og kraftig, innpakket i et chassis av rustfritt stål.

KAMPANJETILBUD: Kjøp Advar nå og få en oppgradert sølvbelagt kabel med på kjøpet. Du kan velge mellom 2,5mm eller 4,4mm balansert kabel. Gi oss beskjed om hvilken kabel du vil ha.

Varenr: 117880
8 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Inspirert av rumensk historie

Betydningen av ADVAR kommer fra det gamle Romania, i en tid der overtro og bruken av symboler var hverdagskost. ADVAR var fellesbetegnelsen for mektige amuletter, et symbol på det absolutte som ga beskyttelse og velsignelse til folket. Meze som etterkommere av denne eldgamle sivilisasjonen gjorde det sitt oppdrag å bevare essensen av denne kulturen. Med dette i tankene har øreproppen en lyd som er harmonisk innstilt og gir balanse i en hektisk hverdag. ADVAR er et stykke visuellt og sonisk kunst med sine egne rettigheter, klar til å avdekke mysteriene takt for takt, note for note. 

 

Lyd som overgår det vanlige

Med enestående lyd som passer mange lytteprefereanser leverer ADVAR en sonisk finesse uten rom for kompromiss. Inne i cassiset finne man en 10.2 mm dynamisk driver med varm og dynamisk klang etter Meze's verdenskjente standard. Membranen tilbyr en imponerende kontroll over hele frekvensspekteret som resulterer i en smooth, fløyesmyk lydkarakter. Detaljene har ikke blitt ofret, ADVAR er nøyaktig i sin presentasjon slik at du alltid finner nye detaljer i musikken din. Den er også lett å drive takket være høy følsomhet og lav impedanse.

 

KAMPANJETILBUD: Kjøp Advar nå og få en oppgradert sølvbelagt kabel med på kjøpet. Du kan velge mellom 2,5mm eller 4,4mm balansert kabel. Gi oss beskjed om hvilken kabel du vil ha.

Teknisk info
Type hodetelefonLukket
TeknologiDynamisk
Impedans31 Ohm
Følsomhet111 dB
Frekvens10 Hz - 30 kHz
Kabel1.2 meter 3,5 mm minijack
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Terje25.03.2023Upassende?
Meze Advar In Ear MonitorØrepropper - Dynamisk driver - LukketSmå ørepropper som sitter meget godt i ørene. Fyldig bass, som ikke overskygger detaljene i musikken. Ledningen kunne dog vært hakket bedre, denne har tedenser til å lage litt viklinger og har noe "minne". Er dog myk nok til at det ikke er irriterende. Brukes sammen med Mojo2 & Poly. Var litt skeptisk ved bestilling, men er veldig fornøyd med kjøpet.
209907