Klipsch RP-504C II Reference Premiere Senterhøyttaler Klipsch RP-504C II Reference Premiere Senterhøyttaler Klipsch RP-504C II Reference Premiere Senterhøyttaler Klipsch RP-504C II Reference Premiere Senterhøyttaler

Klipsch RP-504C II Reference Premiere

Senterhøyttaler

Klipsch Reference Premiere RP-504C II er toppmodellen i Reference Premiere II serien og fremhever hvert ord med krystallklar presisjon, enten det er snakk om film eller musikk. Utstyrt med et nytt og større 90° x 90° silicone composite hybrid Tractrix horn og oppgraderte 5,25" basselementer, gir RP-504C II deg en eksepsjonell lydoverføring med detaljert og klar lyd.

Varenr: 116939
9 990,-
-+
orange-stock-iconUbekreftet til lager 26.08.2024

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

STØRRE HORN, BEDRE LYD

90° X 90° SILICON COMPOSITE HYBRID TRACTRIX HORN

Et helt nytt og større 90° x 90° silicone composite hybrid Tractrix horn gir unik effektivitet og spredning samt for detaljert og klar lyd. Ved bruk av nyutviklet faseplugg kombinert med støpt silikon overflate på hornet får Klipsch en jevnere frekvensrespons enn noensinne tidligere. Resultatet er en nye høyttalerserie som flytter standarden og som gir den dynamiske, gode og klare lyden som Klipsch er velkjent for. 

 

LINEAR TRAVEL SUSPENSION (LTS) TITANIUM DIAPHRAGM DISKANT

Den unike Linear Travel Suspension kan oversettes til «lineær motstand i hele bevegelsen» og gir forbedret og mer dynamisk gjengivelse, samt minimerer forvrengning. LTS diskanten  er et kjennetegn for Reference Premiere serien, og er nå en viktig komponent i mange av de beste høyttalerne som er på markedet. 

 

VENTILERT DISKANT DESIGN

Det ventilerte bakkammeret er designet slik at det reduserer stående lydbølger, samtidig som det store bakkammeret gjør at det blir mindre kompresjon og mer detaljert lyd når du spiller høyt.

 

CERAMETALLIC™ BASSELEMENTER – HELT NYTT DESIGN

Cerametallic™ basshøyttalere er et kjennetegn ved Reference serien, og materialets viktigste egenskap er at det er veldig sterkt og samtidig lett for minimal forvrengning og maksimal ytelse. Den nyutviklede og oppgraderte motorstrukturen i elementene gir en forbedret respons med mer kontroll, bedre dynamikk og presisjon, mens de nye kortslutningsringene i aluminium rundt spolen reduserer forvrengning og gir enda bedre ytelse. 

 

TRACTRIX BASSPORT

Reference Premiere sin bruk av Tractrix™ geometri gir en mer effektiv luftgjennomstrømning, som reduserer portstøy for bedre lyd på lavere frekvenser. Tilpasset indre flens på Tractrix™ porten hjelper til med å redusere luftturbulens som kommer inn i porten. Portstøy reduseres av mindre turbulent luft, noe som resulterer i renere og kraftigere bass.  

 

AVANSERT KABINETT DESIGN 

Kabinettet har blitt ytterligere avstivet for å minske resonans og vibrasjon som gir en renere og klarere lyd. Med teknologi fra storebror RF7mkIII har Klipsch oppgradert og stivet av kabinettene for mindre egenlyd og enda mer korrekt gjengivelse. De gulvstående modellene er videre oppgradert med separate kammer for hvert av elementene som optimaliserer hulrommet for hvert element og dens gjengivelse og gjør kassen enda mere solid og «død».

 

NYE OG OPPGRADERTE TERMINALER OG DELEFILTER

Ny internkabling av høy kvalitet, sammen med oppgradert delefilter gir bedre og mer detaljert HiFi-lyd enn noen gang tidligere,  og helt nye og lett tilgjengelige terminaler montert på en solid aluminiumsplate som gjør tilkobling enkel og solid.

 

Teknisk info

Spesifikaskjoner

 

FREKVENSOMRÅDE 50-25kHz +/- 3dB
FØLSOMHET 96dB @ 2.83V / 1m*
BELASTNING 150W/600W
IMPEDANS 8 Ohms Compatible
CROSSOVER FREKVENS 650Hz/1950Hz
DISKANT 1" Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid Cross-Section Expanded Tractrix® Horn
BASS Quad 5.25" Cerametallic Cone Woofers with Faraday rings
KABINETT MDF (Internally Braced)
KABINETT TYPE Bass Reflex via rear-firing Tractrix® Port
TERMINALER Single aluminum binding posts
HØYDE 17.4 cm
BREDDE 81.4 cm
DYBDE 38.3 cm
VEKT 16.45kg
FINISH Sort
Nedlastinger

Spesifikasjoner

Manual

 

 

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
195804