Klipsch Klipschorn 75th Anniversary Special Edition Klipsch Klipschorn 75th Anniversary Special Edition Klipsch Klipschorn 75th Anniversary Special Edition Klipsch Klipschorn 75th Anniversary Special Edition Klipsch Klipschorn 75th Anniversary Special Edition Klipsch Klipschorn 75th Anniversary Special Edition

Klipsch Klipschorn 75th Anniversary

Special Edition

I forbindelse med 75-års jubileumet til de legendariske Klipschorn har du nå muligheten til å skaffe deg ett av totalt 75 par helt spesielle Klipschorn AK6.
Varenr: 116621
379 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klipschorn - en sann klassiker

Klipschorn er sannsynligvis verdens lengs produserte kommersielle høyttaler. Selv om høyttaleren har beholdt sitt klassiske design siden første utgave bygget av Paul W. Klipch i 1946, har den blitt oppgradert med moderne teknologi for å gi deg den beste Klipsch-lyden du kan tenke deg.

 

 

Diskant i titanium 

For å oppnå maksimal dynamisk ytelse har Klipsch kombinert en 1" neodymium diskanthøyttaler i titanium med et 90° x 40° Tractrix® horn. Dette lar diskanten spille frekvenserer så høye som 20kHz slik at du kan høre enda flere detaljer.

 

 

Horn-prinsippet

Klipschorn er basert på horn-prinsippet, og den er en av svært få i verden hvor hele høyttaleren bruker denne teknologien. Høyttalerens konstruksjon er tre-veis hvor hvert element er montert i hvert sitt horn. Hvert horn er optimalisert for hvert elements frekvensområde, noe som gjør Klipschorn opptil 20 ganger mer effektivt enn tradisjonelle høyttalere. Denne effektiviteten vil i praksis si at den kan flytte mer luft om gangen. Dette gir en ren og svært dynamisk lyd.

 

Klassisk design

Høyttalerens lavfrekvens-horn er innbygd i et lukket kabinett. Dette fjerner behovet for å plassere høyttaleren helt inn i et hjørne for å oppnå optimal lyd. For å oppnå fullt potensiale av høyttaleren trenger du kun å plassere den i nærheten av et hjørne. Dette gjør høyttaleren mer fleksibel når det kommer til plassering, og du har derfor mulighet til å oppnå et enda bedre stereobilde ettersom du kan rotere høyttaleren slik du selv ønsker.

 

 

Hva skiller jubileumsmodellen fra originalen?

75-årsmodellen har først og fremst et nytt og ekslusivt design. Med et kabinett av teak og griller av saueull skal du lete lenge for å finne noe lignende. Foran på høyttaleren finner du en 75-års jubileumslogo av sterlingsølv med en ekte diamant for å gi høyttaleren et lite glimt.

I tillegg følger det med en ekselusiv pakke med en hel rekke samleobjekter som kun tilhører ekte Klipsch-fans. Pakken inneholder:

  • 75th-anniversary bok
  • 75th-anniverary plakat
  • 75th-anniversary logoskilt
  • Et par T5 II ørepropper med inngravert 75-års jubileumslogo
  • Et sett med fire coasters i lær
  • Ett års gratis medlemsskap hos Klipsch Museum of Audio History
  • Et tremåneders abonnement hos Qubuz
  • Ekthetsbevis
  • Instruksjoner for hvordan man vedlikeholder diamanten og logoen

Ekslusiv pakke med masse Klipsch-effekter

Teknisk info
FREQUENCY RESPONSE(+/- 4 dB) 33Hz – 20kHz
SENSITIVITY105dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING (CONT/PEAK)100W/400W
MAXIMUM SPL121dB Continuous
NOMINAL IMPEDANCE8 ohms Compatible
CROSSOVER FREQUENCY

HF: 4500Hz

MF: 450Hz

HIGH FREQUENCY DRIVERK-771 1” (2.54cm) light-weight Polyimide diaphragm compression driver mated to a 90 x 40 Tractrix horn
MIDRANGEK-55-X 2” (5.08cm) Phenolic diaphragm compression driver
LOW FREQUENCY DRIVERK-33-E 15” (38.1cm) Fiber-composite cone woofer with a trihedral exponential folded horn
ENCLOSURE MATERIALBirch Plywood and MDF
INPUTSDual binding posts / bi-wire / bi-amp
HEIGHT134.62 cm
WIDTH79.38 cm
DEPTH 71.75 cm
WEIGHT100 kg
DOWNLOADS

Spec Sheet

Manual

Alternativer
Kundeanmeldelser
190246