IsoAcoustics Aperta 200 - isolasjonsføtter IsoAcoustics Aperta 200 - isolasjonsføtter IsoAcoustics Aperta 200 - isolasjonsføtter IsoAcoustics Aperta 200 - isolasjonsføtter IsoAcoustics Aperta 200 - isolasjonsføtter IsoAcoustics Aperta 200 - isolasjonsføtter

IsoAcoustics Aperta 200 - Sølv

Isolasjonsstativ - par

IsoAcoustics Aperta 200 er isolasjonsføtter som avkobler dine komponenter fra underlaget, slik at de får best mulig arbeidsbetingelser og kan yte sitt beste. Aperta 200 passer til komponenter som veier inntil 34 kg.

Varenr: 114507
3 490,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (18 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

IsoAcoustics Aperta 200 er en svært effektiv fot som isolerer dine komponenter fra underlaget. Enten du setter Aperta 200 under høyttalere, subwoofere eller en forsterker, sørger foten for at vibrasjoner effektivt blir dempet og hindrer disse i å negativt påvirke komponentens ytelse.

 

  • Isolerer komponenten mot underlaget
  • Reduserer effektivt vibrasjoner
  • 2 føtter inkludert
  • For komponenter opptil 34 kg
  • Kan tiltes inntil 6,5 grader
  • Dimensjoner: 20 x 25,5 x 9 cm

 

 

 

 

 

 

Kan tiltes – rett lyden mot dine ører

Stativet kan tiltes forover eller bakover og er derfor en perfekt partner til kompakte høyttalere som plasseres på en benk. Da kan du tilte høyttaleren slik at lyden treffer din lytterposisjon enda mer presist, i tillegg til fordelene med den mekaniske avkoblingen mot underlaget.

 

 

IsoAcoustics Aperta 200

 

 

Får dine komponenter til å yte bedre

Når man setter en kompakthøyttaler på en benk, eller en gulvhøyttaler på et gulv, vil alltid vibrasjonene som kommer fra høyttalerens elementer forplante seg i underlaget slik at det spiller med, og dermed tilfører en uønsket farging av lyden. Ved å avkoble høyttaleren fra underlaget kommer all lyden ut gjennom høyttalerens elementer, istedenfor å forsvinne i underlaget. Det hører man i form av at lyden er renere og bassen er strammere og mer presis.

 

Aperta 200 er også en suveren løsning for subwoofere og ikke minst monoblokker.

 

Her får du et solid aluminumsstativ som benytter samme todelte avkoblingsteknologien brukt i IsoAcoustics Gaia. Nå kan man plassere bokhyllehøyttalere på en benk eller hylle og høre dem slik de var ment for å høres!

Teknisk info
Dimensions (WxDxH) 200mm x 255mm x 90mm
Tilt Up to 6,5 degrees
Weight cap 34 kg
Quantity 2 Stands (1 pair)
Alternativer
Kundeanmeldelser
158696